Τερζής: «Θα μπορούσαμε και 4-0 αλλά χάσαμε ευκαιρίες» (vid)

από AllAboutARIS

Ο Τόλης Τερζής στάθηκε στις χαμένες ευκαιρίες του ΑΡΗ και στο καλό πρώτο ημίχρονο. Ο προπονητή του ΑΡΗ είπε: «Κάναμε ένα πολύ καλό πρώτο μέρος όπου εκμεταλλευτήκαμε την υπεροχή μας για να πετύχουμε δύο γκολ. Θα μπορούσαμε να πετύχουμε και άλλα γκολ, να φτάσουμε στο 3-0, στο 4-0. Αγχωθήκαμε στο τέλος όμως μετά την μείωση του σκορ από τον Ατρόμητο. Πήραμε αυτό που θέλαμε και προχωράμε».

Για τις αλλαγές των Ρουπ και Ματέο Γκαρσία είπε: «Και οι δύο βγήκαν γιατί είχαν πρόβλημα τραυματισμού, τα παιδιά που μπήκαν δεν μπόρεσαν να βρουν γρήγορα ρυθμό, αυτά γίνονται στα παιχνίδια»

Αυτό που είπαμε στο ημίχρονο ήταν να πετύχουμε ακόμα ένα γκολ, να έχουμε σκορ ασφαλείας. Κάναμε μία καλή διαχείρηση και περιμέναμε να βρουμε την ευκαιρία μας, το τρίτο γκολ για να «καθαρίσουμε» το παιχνίδι. Δεν το βρήκαμε, δεχθήκαμε το γκολ και αγχωθήκαμε λίγο αλλά τελικά πήραμε την νίκη».

Με τον Πάλμα μιλήσαμε την επόμενη μέρα του αγώνα στο Ηράκλειο. Ζήτησε συγνώμη από εμένα και τους συμπαίκτες του. Θέλαμε να τελειώσουμε το θέμα το λύσαμε, γιατί δεν έχουμε περιθώρια να χάνουμε παίκτες. Τώρα αν ήταν κατι σοβαρό θα ήταν θέμα διοίκησης. Αλλά το λύσαμε εσωτερικά το θέμα και ο Πάλμα ήταν διαθέσιμος.

Κάνουμε δουλειά στην προπόνηση που γίνεται το καλοκαίρι σητν προετοιμασία. Έχει φανεί αλλαγή αλλά δεν μπορεί από την μία μέρα σητν άλλη να φανούν οι αλλαγές. Μέρα με την μέρα προσπαθούμε να βελτιωθούμε, να βάλουμε άλλοα στοιχεία στο παιχνίδι μας» και πρόσθεσε: «Με βάση τον αντίπαλο μας, τα χαρακτηριστικά των ποδοσφαιριστών του, προσπαθούμε να βελτιωθούμε. Στα δύο τελευταία παιχνίδια πήγαμε με το ίδιο σχήμα για πρώτη φορά. Αυτά που δουλεύουμε στην προπόνηση να μπορούμε να τα κάνουμε στο γήπεδο».

Προτεινόμενα Άρθρα