Το μεγάλο “θέλω” του καλοκαιριού που δεν ξέχασε…

από Νίκος Παπαδόπουλος

Από καιρό φαινόταν στον ΑΡΗ ότι υπάρχει θέμα στο αριστερό άκρο της επίθεσης και γενικότερα στα εξτρέμ, πλην του Σάπι Σουλεϊμάνοφ και του Μιχάλη Παναγίδη.

Έτσι λοιπόν εδώ και αρκετό καιρό έχει παρθεί η απόφαση για την ενίσχυση της ομάδας με έναν αριστερό winger, με τους ανθρώπους της να καταρτίζουν μία σχετική λίστα και στον Εμίλ Σέιντε να βρίσκεται σε περίοπτη θέση.

Ο Νορβηγός βρίσκεται στο “ραντάρ” του ΑΡΗ από το περασμένο καλοκαίρι, αποτελώντας μάλιστα πρώτη επιλογή για αρκετές εβδομάδες πριν τελικά καταλήξει στην περίπτωση του Σάπι Σουλεϊμάνοφ.

Οι “κιτρινόμαυροι” πάλεψαν αρκετά την περίπτωση του 22χρονου αλλά δεν αποδείχθηκε τόσο εύκολο να τον πείσουν να αφήσει το Καμπιονάτο και τη Σασουόλο στην οποία πέρυσι είχε 20 συμμετοχές. Προφανώς ο παίκτης θεωρούσε ότι κάπως έτσι θα κυλήσει και η φετινή χρονιά αλλά οι έξι συμμετοχές που μετράει έως τώρα τον διαψεύδουν.

Υπάρχει βέβαια το παιχνίδι Κυπέλλου με τη Σπέτσια στις αρχές Νοεμβρίου στο οποίο αγωνίστηκε πρώτη φορά βασικός φέτος και για 67 λεπτά, το οποίο όμως δεν σημαίνει απαραίτητα και κάτι.

Οσο ο Αλέσιο Ντιονίσι δεν τον έχει στα βασικά του πλάνα ο Σέιντε θα ψάχνει ένα άλλο περιβάλλον στο οποίο θα έχει πιο πρωταγωνιστικό ρόλο και αυτό είναι το δέλεαρ που του προσφέρει ο ΑΡΗΣ, ο οποίος βλέπει έναν παίκτη με τα χαρακτηριστικά που ψάχνει αλλά και μεταπωλητική αξία.

Με τον Δεκέμβρη να είναι προ των πυλών και να περιλαμβάνει ένα “πρέπει” για τουλάχιστον 1-2 κινήσεις, ίσως οι εξελίξεις να μην αργήσουν με τον Σέιντε ή και άλλες περιπτώσεις. Ο ΑΡΗΣ άλλωστε ήδη κάνει την προετοιμασία του και κινείται σε πολλαπλά μέτωπα. Οχι μόνο για τη θέση του εξτρέμ αλλά για τουλάχιστον 3-4 ακόμα.

Προτεινόμενα Άρθρα