Φεράρι: «Eίμαστε χαρούμενοι που καταφέραμε να προκριθούμε στον τελικό»

από Χάρης Ανοιξιάδης

O Φράνκο Φεράρι μίλησε μετά το τέλος του παιχνιδιού και την πρόκριση στον τελικό του κυπέλλου για το πόσο χαρούμενος είναι που η ομάδα τα κατάφερε, αλλά και ότι πλέον σκέφτονται τα play-off.

Αναλυτικά όσα είπε

«Είναι δύσκολο αυτή τη στιγμή να κάνω ποδοσφαιρικές αναλύσεις, τα συναισθήματα είναι πολύ έντονα, είμαστε χαρούμενοι που καταφέραμε να προκριθούμε στον τελικό. Έχουμε καιρό μπροστά μας για να τον αναλύσουμε. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε ευκαιρίες να πετύχουμε γκολ για να είμαστε πιο ήρεμοι στο δεύτερο, ο Παναιτωλικός είναι πολύ καλή ομάδα, δυσκόλεψε τους Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ, του αξίζουν συγχαρητήρια για την προσπάθεια», ανέφερε αρχικά ο αριστερός μπακ του ΑΡΗ και συνέχισε λέγοντας:

«Είναι μακριά ο τελικός, σκεφτόμαστε τα play-off, έχουμε απόσταση από τις ομάδες που προπορεύονται αλλά μας ενδιαφέρει να κάνουμε το καλύτερο δυνατό ούτως ώστε να φτάσουμε στον τελικό με αυτοπεποίθηση. Είναι διπλό το κίνητρο, ο στόχος μας ήταν να πάμε στον τελικό, φτάσαμε και θέλουμε να κατακτήσουμε το τρόπαιο μετά από πάρα πολλά χρόνια. Η συμμετοχή στην Ευρώπη είναι ένα επιπλέον κίνητρο».

Προτεινόμενα Άρθρα