Χτίζει το μέλλον του στο 4.33 ο ΑΡΗΣ!

από AllAboutARIS

Ώρα αντίδρασης και απαντήσεων από τον Άρη. Η ομάδα του Τόλη Τερζή αφήνει πίσω της ένα κακό διάστημα με δύο σκληρές ήττες και ετοιμάζεται να δείξει το πραγματικό της πρόσωπο στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Λαμία (19:15).

Το χαμένο πέναλτι του Οντουμπάτζο και ο άδικος αποκλεισμός από τη Ντιναμό Κιέβου επηρέασε τον Άρη, που δεν ήταν αυτός που έπρεπε στην πρεμιέρα της Super League. Η ήττα από τον ΟΦΗ πείσμωσε τους παίκτες του Τόλη Τερζή, οι οποίοι είναι αποφασισμένοι να αντιδράσουν και να δώσουν απαντήσεις. 

Το ματς με τη Λαμία (19:15) είναι κομβικό για την ψυχολογία στα αποδυτήρια και ο Άρης πρέπει να παίξει σύμφωνα με τη φανέλα, το όνομα και τις δυνατότητές του. Δεν υπάρχει άλλωστε σύγκριση ανάμεσα στις δύο ομάδες και το διπλό βρίσκεται σε απόδοση 2.01.

Από εκεί και πέρα, είναι ξεκάθαρο ότι ο Άρης πρέπει να παρουσιάσει καλύτερο πρόσωπο στο αμυντικό κομμάτι. Το τεχνικό επιτελείο δούλεψε αρκετά σε αυτό το κομμάτι και η επιστροφή του ηγέτη στα στόπερ, Γιακούμπ Μπράμπετς, αναμένεται να φέρει μεγάλη βελτίωση και σταθερότητα. Το combo bet της νίκης του Άρη με το Under 2.5 γκολ συναντάται σε απόδοση 4.33.

Μπαίνοντας στο γήπεδο με επιθετική διάθεση από νωρίς, οι «κιτρινόμαυροι» θα μπορέσουν να επιβάλλουν τον ρυθμό τους και να κυριαρχήσουν. Η ποιότητα της μεσοεπιθετικής γραμμής δεν αμφισβητείται και παίκτες όπως ο Μορόν χρειάζονται ελάχιστες ευκαιρίες για να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα. Αν ο Άρης κυνηγήσει το γκολ από την σέντρα, τότε δεδομένα θα σκοράρει πρώτος στην αναμέτρηση, ενδεχόμενο που συνοδεύεται με απόδοση 2.30.

Τέλος, ανάμεσα στις 1000+ προσφερόμενες αγορές του αγώνα, μπορεί κάποιος να βρει combo bets, στοιχήματα για τον τρόπο επίτευξης των τερμάτων, super ενισχυμένες αποδόσεις, στατιστικές επιλογές (κάρτες, κόρνερ, πέναλτι κ.ά) και μία πλούσια γκάμα ειδικών στοιχημάτων (ομάδων και παικτών).

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

 

Προτεινόμενα Άρθρα