"Δεν θα μας βοηθήσει αν ασχοληθούμε παραπάνω"

από Νίκος Παπαδόπουλος

Τι είπε χθες στα αποδυτήρια ο τεχνικός του ΑΡΗ μαζί με τον Παύλο Μυροφορίδη προς την ομάδα

Η ισοπαλία με τον ΟΦΗ πείραξε αρκετά τον εγωισμό των παικτών του ΑΡΗ, αφού έβλεπαν το εν λόγω ματς ως μία ευκαιρίες από πολλές απόψεις. Ο χρόνος όμως πιέζει και δεν έχουν το περιθώριο να ασχοληθούν παραπάνω, όπως τους τόνισε χθες και ο Δημήτρης Σπανός. 

Μιλώντας στα αποδυτήρια πριν τη χθεσινή προπόνηση, ο 48χρονος τεχνικός είπε χαρακτηριστικά ότι, “δεν θα μας βοηθήσει σε κάτι αν μείνουμε σε αυτό το αποτέλεσμα” και συνέχισε αναφέροντας πως, “ήταν μία από τις καλύτερες φετινές μας εμφανίσεις, ειδικά στο δεύτερο μέρος. Αν ήμασταν πιο έξυπνοι ίσως να βρίσκαμε ένα γκολ και να παίρναμε τη νίκη. Τώρα όμως πρέπει να πάρουμε τη νίκη στο Αίγιο και να πάμε να κάνουμε Χριστούγεννα με χαμόγελα”. 

Εκτός του Σπανού τον λόγο πήρε χθες και ο Παύλος Μυροφορίδης που προσπάθησε και αυτός από την πλευρά του να κρατήσει σε εγρήγορση την ομάδα. Ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας αναφέρθηκε πιο ειδικά και στη μεταγραφολογία που έχει αναπτυχθεί τις τελευταίες ημέρες, ζητώντας από την ομάδα να μην ασχολείται με τα όσα ακούγονται ή γράφονται όσον αφορά τον Γενάρη που πλησιάζει. 

Προτεινόμενα Άρθρα