Εξυγίανση… αηδίας

από Νίκος Παπαδόπουλος

Επαναλαμβανόμενη σύμπτωση, μήπως παύει να είναι είναι σύμπτωση;

Το κακό με τη διαιτησία στα φετινά παιχνίδια του ΑΡΗ έχει παραγίνει, με αποκορύφωμα τις χθεσινές… ζωγραφιές του Τζουμαλάκη κόντρα στη Σπάρτη.

Δύο πέναλτι που δεν δόθηκαν. Ένα καθαρό γκολ που ακυρώθηκε. Ένα χέρι του Φουρτάδο προς το τέλος στην περιοχή του ΑΡΗ και άλλες αποφάσεις που προκάλεσαν τις αντιδράσεις παικτών και κόσμου, λίγο έλειψαν να κοστίσουν στον ΑΡΗ τη νίκη. Ευτυχώς όμως κατάφερε να ξεπεράσει και το εμπόδιο της διαιτησίας, όπως συνηθίζει τις περισσότερες φορές τη φετινή σεζόν. 

Πρόσφατο παράδειγμα, το ματς της Βέροιας με το πεντακάθαρο πέναλτι του Ντούνη που δεν δόθηκε και την λάθος κόκκινη στον Καντιμοίρη. Το γκολ του Διαμαντόπουλου στη Δράμα που δεν μέτρησε. Το πέναλτι που δεν δόθηκε στο Αίγιο. Τα οφσάιντ σε Τρίκαλα και Εργοτέλη που ανέκοψαν φάσεις οι οποίες ίσως οδηγούσαν σε γκολ. Μία σειρά αποφάσεων που κρίνουν ματς και δεν γίνεται να είναι όλες πια ανθρώπινα λάθη! 

Η ουσία είναι ότι φέτος ο ΑΡΗΣ σχεδόν σε όλους τους αγώνες του, έχει τη διαιτησία απέναντι του. Και με αποφάσεις που… βγάζουν μάτι. Οχι αμφισβητούμενες φάσεις. Και όλα αυτά φυσικά στο ελληνικό ποδόσφαιρο της… πολυδιαφημιζόμενης εξυγίανσης. Μάλλον όμως απ’ ότι φαίνεται πρόκειται για “επιλεκτική” εξυγίανση… αηδίας. 

Να τη χαίρεστε την “εξυγίανση” σας…

Προτεινόμενα Άρθρα