Ξεμπροστιάζει…στρατηγούς με χατζάρες η ΠΑΕ Βέροια

από Γιώργος Γκάτος

Αναφέρει πως δεν υπήρξε πλιάτσικο στο προπονητικό κέντρο

Αναλυτικά:

“Όπως θα γνωρίζετε οι περισσότεροι, από τη στιγμή που η ομάδα υποβιβάστηκε στη Φούτμπολ Λιγκ, στόχος της διοίκησης της ΠΑΕ ήταν το συμμάζεμα των οικονομικών και η επούλωση όσο το δυνατόν περισσότερων “πληγών” του παρελθόντος. Αυτός ήταν και ο λόγος, που “χτίστηκε” μια ομάδα με νέα παιδιά και μ’ ένα μπάτζετ, που δεν θα ήταν ασύμφορο για την κατηγορία.

Στη μεταβατική περίοδο του καλοκαιριού όλοι αυτοί που το… παίζουν σήμερα “φωστήρες”, “σωτήρες” και… συμβουλάτορες ήταν απέναντί μας και ειρωνευόντουσαν τόσο για το ρόστερ της ομάδας όσο και για την αγωνιστική πορεία που θα είχε στο πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ.

Στην κατηγορία αυτών ανήκουν και ο Δήμαρχος Βέροιας (κ. Βοριαζίδης) μαζί με το ΚΑΠΑ του Δήμου Βέροιας (κ.κ. Διαμάντης & Κορωνάς), που –ως γνωστόν- προέβησαν σε κατάσχεση 73.000 ευρώ από το πόσο που είχε να λαμβάνει η ΠΑΕ Βέροια από την ΟΥΕΦΑ, με δικαιολογίες -ενώπιον των δικαστηρίων- ότι δεν υπάρχουν… λεφτά για πετρέλαιο στους παιδικούς σταθμούς, ενώ παράλληλα ετοιμάζονταν για… ψηστήρια για να γιορτάσουν το γεγονός.

Να σημειωθεί ότι το ποσό των 73.000 ευρώ αντιστοιχεί σε έργα, που έγιναν στο γήπεδο και αυτό αποδεικνύεται με την προσκόμιση των πρακτικών των ελέγχων από την Επιτροπή του αρ.56Α του ν.2725/1999, η οποία αποτελείται από κλιμάκια της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής, τις Διευθύνσεις Τεχνικών Υπηρεσιών και Υγειονομικού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. Μάλιστα, η ΠΑΕ Βέροια λάμβανε άδεια λειτουργίας αθλητικής εγκατάστασης κάθε χρόνο και ειδικότερα όταν από το 2013 μίσθωσε το Δημοτικό Στάδιο Βέροιας.

Προτεινόμενα Άρθρα