Μοιράζει τριάρες η Ρόμα (vid)

από AllAboutARIS

Εδώ έριξε τρία γκολ στην Μπαρτσελόνα, η ΣΠΑΛ θα γλίτωνε; Οι "τζιαλορόσι" έκαναν περίπατο στην έδρα της ΣΠΑΛ (0-3) και έδειξαν αγριεμένοι εν όψει του πρώτου ημιτελικού του Champions League απέναντι στην Λίβερπουλ.

Μπορεί το όνομα της ΣΠΑΛ να μην εντυπωσιάζει, ωστόσο μιλάμε για μία ομάδα που ήταν αήττητη για 8 συνεχόμενα παιχνίδια στη Serie A, ένα σκληρό καρύδι για κάθε ομάδα. Η Ρόμα των τελευταίων εβδομάδων όμως, δεν χαμπαριάζει. Με τον Κώστα Μανωλά ξανά στο αρχικό σχήμα, οι Ρωμαίοι επέβαλαν την ανωτερότητα τους (0-3) και έκαναν ένα ακόμα βήμα εξόδου στο επόμενο Champions League.

Οι Ρωμαίοι εμφανίστηκαν με εναλλακτική ενδεκάδα και χρειάστηκαν ένα αυτογκόλ του Βίκαρι (33’) για να πάρουν προβάδισμα με 0-1 και να κόψουν τα φτερά των γηπεδούχων. Αυτά κόπηκαν οριστικά στο ξεκίνημα της επανάληψης, όταν η Ρόμα καθάρισε το ματς. Ένα όμορφο διαγώνιο σουτ του Ναϊνγκολάν έκανε το 0-2 (52’), ενώ οκτώ λεπτά αργότερα ο Πάτρικ Σικ έδειξε κι αυτός την ετοιμότητα του, πετυχαίνοντας το 0-3 (60’), σε μία νίκη που εδραίωσε την Ρόμα στην τρίτη θέση στο +3 από τη συμπολίτισσα Λάτσιο.

Προτεινόμενα Άρθρα