Στηρίζει Βαλβέρδε ο Μπαρτομέου

από Γιώργος Γκάτος

Πολλά έχουν ακουστεί για την σχέση του Ερνέστο Βαλβέρδε με την διοίκηση των μπλαουγκράνα και πως η διαφορά που υπάρχει ανάμεσα στις δυο πλευρές είναι χαώδης.

Μέχρι πρόσφατα, ισπανικά σενάρια έκαναν λόγο πως μετά το τέλος της σεζόν παρά την στήριξη των ποδοσφαιριστών του ή την κατάκτηση του νταμπλ, ο Ισπανός τεχνικός θα θελήσει να φύγει οικειοθελώς από τον σύλλογο.

Ακόμα ένας λόγος διαφωνίας είναι πως οι άνθρωποι της “μπάρτσα” επιθυμούν την πρόωρη ανανέωση του συμβολαίου του που λήγει το καλοκαίρι του 2019, ενώ ο ίδιος προτιμά να κάτσει στο τραπέζι των συζητήσεων μόλις τελειώσουν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας του.

Αυτά τα σενάρια έσπευσε να διαψεύσει ο πρόεδρος των πρωταθλητών Ισπανίας, Ζοσέπ Μπερτομέοου που δήλωσε ότι εμπιστεύεται απόλυτα των Ερνέστο και δεν τίθεται θέμα αποχώρησης του από την ομάδα.

“Είναι ψευδές ότι απειλείται η θέση του Βαλβέρδε. Έχει δύο χρόνια συμβόλαιο και αυτό είναι το έργο του. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από αυτόν και εγώ μιλάω τακτικά μαζί του. Δεν έχουμε μιλήσει γι ‘αυτό το θέμα. Μετά από αυτό που έκανε, κανείς δεν μπορεί να αμφιβάλει. Αυτό που συνέβη στην Ρώμη, ήταν άσχημο για όλους, όμως κανείς από το συμβούλιο δεν αμφισβήτησε την Βαλβέρδε”, ανέφερε ο πρόεδρος των Καταλανών.

Προτεινόμενα Άρθρα