Σοβαροί μέχρι το τέλος…

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ορεξάτος στη μεγαλύτερη διάρκεια παρά τις πολλές αλλαγές και χωρίς να… χαριστεί ο ΑΡΗΣ στην Καρδίτσα, με τους περισσότερους να τα πηγαίνουν αρκετά καλά.

ΚΑΝΤΙΜΟΙΡΗΣ: “Θεατής” στο πρώτο ημίχρονο, αφού η Καρδίτσα δεν κατάφερε να δημιουργήσει κάποια καλή ευκαιρία. Στις δύο… ευκαιρίες του Πλαβούκου στο δεύτερο μέρος, μπλόκαρε σταθερά.

ΜΠΟΥΡΜΠΟΣ: Από τους πιο δραστήριους του ΑΡΗ στο πρώτο μέρος. Βοήθησε επιθετικά με τα ανεβάσματα του, ενώ ήταν συνεπής στα αμυντικά του καθήκοντα. Αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο από τον Κλιγγόπουλο.

ΜΑΡΑΓΚΟΣ: Πολύ ορεξάτος και με πολλά ανεβάσματα στο πρώτο ημίχρονο, συμμετέχοντας ενίοτε στο επιθετικό παιχνίδι της ομάδας. Ιδια η εικόνα του πάνω-κάτω και στην επανάληψη.

ΚΑΝΑΚΟΥΔΗΣ: Χρησιμοποιήθηκε στα στόπερ, ρόλο που δεν έχει συνηθίσει στην καριέρα του. Αμυντικά δεν αντιμετώπισε πρόβλημα στο πρώτο μέρος, με σίγουρες μεταβιβάσεις. Σταθερός και χωρίς να πιεστεί ιδιαίτερα στην επανάληψη, λόγω της εμπειρίας του. 

ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ: Ντεμπούτο στο πρωτάθλημα ως βασικός για τον Αρτινό μπακ. Δεν αντιμετώπισε προβλήματα αμυντικά στο πρώτο μέρος, με αρκετά ανεβάσματα. Πολύ πιο επιθετικός στο δεύτερο μέρος, έχοντας και το δοκάρι στο 79′, ήταν από τους καλύτερους του ΑΡΗ.

ΜΟΥΜΙΝ: Δεν φάνηκε πολύ στο πρώτο μέρος. Προσπάθησε να παίξει κάθετα και να περάσει πάσες στην περιοχή, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Στην επανάληψη φάνηκε περισσότερο, παίρνοντας περισσότερο τη μπάλα.

ΝΙΚΙΤΣ: Ηταν ο χαφ που έβγαινε περισσότερο μπροστά και έδωσε αρκετές μάχες στο πρώτο μέρος, αρκετές εκ των οποίων πετυχημένες. Επεσε στο δεύτερο μέρος.

ΠΑΣΑΣ: Ξεκίνησε στο δεξί άκρο της επίθεσης, αλλά στη μεγαλύτερη διάρκεια του πρώτου μέρους σύγκλινε στον άξονα και αποκτούσε ρόλο δεύτερου φορ δίπλα στον Μπαστακό. Συμμετείχε και στις δύο καλές στιγμές του ΑΡΗ στα πρώτα 45 λεπτά. Στο δεύτερο ήταν καλύτερα κλεισμένος αλλά στο 90′ “τρύπωσε” στην περιοχή και κέρδισε το πέναλτι που μετέτρεψε σε γκολ ο Λώττας.

ΜΠΑΡΓΚΑΝ: Πήρε αρκετές πρώτοβουλίες στο πρώτο μέρος και στο 22′ απείλησε με ένα καλό φάουλ που σταμάτησε ο Γκέκας. Αντικαταστάθηκε στην επανάληψη από τον Λώττα.

ΠΑΥΛΙΔΗΣ: Δε πήρε πολλές μπάλες στο πρώτο ημίχρονο και δεν κατάφερε να φανεί , έχοντας ένα ελεύθερο ρόλο μεσοεπιθετικά. Στην επανάληψη προσπάθησε να βοηθήσει περισσότερο αλλά το ματς δεν του βγήκε και έγινε αλλαγή.

ΜΠΑΣΤΑΚΟΣ: Γύρισε αρκετές φορές πίσω για να “σπάσει” τη μπάλα και να μοιράσει παιχνίδι. Δεν τροφοδοτήθηκε αρκετά, με εξαίρεση το γέμισμα του Πασά στο 30′ και την καλή κεφαλιά που έπιασε στην περιοχή. Στο δεύτερο μέρος είχε μία πολύ καλή στιγμή με το σουτ έξω από την περιοχή λίγο πριν το τέλος.

ΑΛΛΑΓΕΣ

ΚΛΙΓΓΟΠΟΥΛΟΣ: Μπήκε στο 46′ αντί του Μπούρμπου και αγωνίστηλε στο δεξί άκρο της άμυνας. Θέση δηλαδή που δεν είναι η φυσική. Δεδομένων των συνθηκών πάντως ανταποκρίθηκε αρκετά καλά, χωρίς να διστάζει μάλιστα να ανεβαίνει ψηλά και έχοντας καλές επιστροφές.

ΛΩΤΤΑΣ: Πέρασε ως αλλαγή αντί του Μπαργκάν και πραγματοποίησε μία εμφάνιση με αρκετά θετικό πρόσημο. Φρέσκαρε την αριστερή πλευρά, έβγαλε πολύ ωραία πάσα στο δοκάρι του Τσουμάνη και με το δικό του πέναλτι ο ΑΡΗΣ έφυγε με τη νίκη από την Καρδίτσα.

ΧΑΝΤΙ: Μπήκε στο 83′ αντί του Παυλίδη και δεν πρόλαβε να αγωνιστεί για πολύ ώρα. Δεν μπορεί να κριθεί.

Προτεινόμενα Άρθρα