"Χτίσιμο" από τα μετόπισθεν

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ο ΑΡΗΣ διατηρεί στη "μηχανή" του για τη νέα σεζόν, δύο από τα πιο βασικά του "γρανάζια".

Την περσινή σεζόν η επίθεση ήταν όπως έπρεπε για τον ΑΡΗ, αν και δεν κέρδισε τις εντυπώσεις όπως η άμυνα. Εκείνη δηλαδή που λειτούργησε καθοριστικά για την άνοδο. Κυρίως ως σύνολο αλλά και ως μονάδες. Και όπου μονάδες, τα πρώτα ονόματα στη λίστα είναι αυτά των Ούγκο Σόουζα και Γιώργου Δεληζήση. 

Στην πρώτη σεζόν που συνεργάστηκαν, δημιούργησαν ένα σταθερότατο δίδυμο στα στόπερ, βρίσκοντας εκείνη τη χημεία που χρειάζονταν και συμπληρώνοντας ο ένας τις αδυναμίες του άλλου. Κάτι που θα συνεχίσουν να κάνουν και τη νέα σεζόν. 

Το “χτίσιμο” του φετινού ΑΡΗ φαίνεται ότι ξεκινάει από τα μετόπισθεν, αφού μετά τη συμφωνία με τον Πορτογάλο ήρθε και η επικοινωνία του Θεόδωρου Καρυπίδη με τον “Δέλη”, για να τον ενημερώσει ότι ο Πάκο Ερέρα άναψε το “πράσινο φως” για την παραμονή του στην ομάδα. 

Αυτό φυσικά δεν σημαίνει απαραίτητα ότι δεν θα γίνει άλλη προσθήκη στο κέντρο της άμυνας ή δεν θα έρθει κάποιος ακόμη παίκτης πρώτης γραμμής. Σε κάθε περίπτωση όμως είναι σημαντικό ότι δύο βασικότατοι συντελεστές της περσινής επιτυχίας, θα συνεχίσουν στην ομάδα. Κάτι που… εξαργύρωσαν με την ίδια τους την παρουσία.

Προτεινόμενα Άρθρα