Αγοράζει ποσοστό των δικαιωμάτων του Βίτορ ο ΑΡΗΣ

από AllAboutARIS

Ο ΑΡΗΣ βρίσκεται σε ανοικτή γραμμή επικοινωνίας με την Α.Ε.Κ., και συζητάει το ενδεχόμενο ν’ αγοράσει ποσοστό από τα δικαιώματα του Πέδρο Βίτορ.

Εφόσον υπάρξει συμφωνία και ο παίκτης έρθει στην Θεσσαλονίκη, δεν θ’ αγωνιστεί υπό μορφή δανεισμού στον ΑΡΗ, αλλά η ομάδα θα έχει αγοράσει ποσοστό των δικαιωμάτων του. Αυτό που συζητούν τις τελευταίες μέρες οι δύο Π.Α.Ε., είναι το τίμημα που θα οριστεί, για την απόφαση που θα παρθεί του χρόνου. Αν ο ΑΡΗΣ μείνει ικανοποιημένος από την απόδοση του Βραζιλιάνου μπακ, τότε θα πληρώσει ένα εξτρά ποσό στην Α.Ε.Κ., για να τον κάνει εξ’ ολοκλήρου δικό του. Αν όχι, τότε η Α.Ε.Κ. θα είναι αυτή που θα καταθέσει ένα χρηματικό ποσό στον ΑΡΗ, για να τον πάρει πίσω. Αυτές οι λεπτομέρειες, καθορίζονται τις τελευταίες ημέρες μεταξύ των δύο Π.Α.Ε. και αναμένεται να δούμε την κατάληξή τους.

Από την πλευρά της Π.Α.Ε., ξεκαθαρίζεται ότι ο παίκτης δεν θα έρθει σαν δανεικός, καθώς μία τέτοια κίνηση δεν περιποιεί τιμή ούτε για το μέγεθος, ούτε για την ιστορία του Συλλόγου.

Εξάλλου, τις τελευταίες ημέρες έχουν γραφτεί κείμενα και για άλλους παίκτες που υποτίθεται ότι θα έρθουν ως δανεικοί στον ΑΡΗ, σενάρια που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Όπως π.χ. στην περίπτωση του Μανώλη Σιώπη, ο οποίος αν έρθει στην ομάδα, ο ΑΡΗΣ θα έχει αγοράσει τα δικαιώματά του και δεν θα τον αποκτήσει σαν δανεικό.

Προτεινόμενα Άρθρα