Οι κόκκινες… καθυστερήσεις!

από Αντώνης Γκάτζιος

Δεν αποτελεί μυστικό ότι ο ΑΡΗΣ επικοινωνιακά βρίσκεται στο στόχαστρο όσων τρελαίνονται είτε με το γεγονός ότι είναι ανένταχτος, είτε με το ότι δεν ανεβαίνει στο… άρμα της εξυγίανσης.

Υπάρχουν μία σειρά ραδιοφωνικών, τηλεοπτικών αναφορών ή δημοσιευμάτων που είτε στοχοποιούν την ομάδα και τα στελέχη της, είτε παρουσιάζουν μία εικόνα τελείως διαφορετική από την πραγματικότητα. Π.χ. συχνά πυκνά διαβάζουμε για οικονομικά προβλήματα. Κείμενο σε εφημερίδα για οικονομικά θέματα υπήρχε μία εβδομάδα πριν μοιραστεί στους παίκτες ένα πολύ μεγάλο ποσό πριν το ματς με τον Πανιώνιο και φυσικά κείμενο για…πληρωμές δεν εμφανίστηκε ποτέ.

Βέβαια πλέον η επικοινωνία έχει περάσει σε άλλο επίπεδο. Πλέον έχουμε και σχολιαστές διαιτησίας σύμφωνα με τους οποίους ο ΑΡΗΣ ελέγχει απόλυτα την διαιτησία καθώς πάντα…ευνοείται! Ο Κατσικογιάννης π.χ. παραπέμπεται σύμφωνα με τα ρεπορτάζ γιατί δεν κράτησε 2 λεπτά καθυστερήσεων παραπάνω. Τα ίδια ρεπορτάζ που στο ματς του ΠΑΟΚ έλεγαν ότι ο διαιτητής είναι ο απόλυτος χρονομέτρης του αγώνα, στο ματς του ΑΡΗ έψαξαν τα δευτερόλεπτα. Βέβαια την ίδια στιγμή δεν μας έδειξαν την πεντακάθαρη κόκκινη στον στόπερ του Αστέρα στο 22, αλλά ούτε την κόκκινη στον Μπαράλες στο 70 που ήταν τόσο καθαρή που μέχρι και ο Κάκος το είπε(άσχετα αν έβγαλε λάθος την πρώτη κίτρινη, ενώ…έπνιξε το βόλει του στόπερ στο 22).

Ο ρέφερι δηλαδή ΠΟΥ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ 2 ΑΠΟΒΟΛΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΔΩΣΕ υπέρ του ΑΡΗ σύμφωνα με πληροφορίες του blog, ακούγεται ότι η παραπομπή του είναι για ένα λάθος ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΙΟΡΘΩΣΕ ΜΕ ΤΟ VAR (άρα τι πρέπει να γίνει με τον Τζήλο που είδε την μπουνιά και έδωσε κίτρινη, αλλά για τον συγκεκριμένο όποτε ασκείται κριτική διαβάζουμε για το άσπρο πόλο;) και…καθυστερήσεις που είναι πιο σοβαρό λάθος από τις 2 κόκκινες! Υπάρχει δηλαδή πρόβλεψη ότι παραπέμπονται οι ρέφερι που έκαναν λάθος, αλλά το διόρθωσαν με VAR; ΑΝ ΝΑΙ Ο ΤΖΗΛΟΣ ΣΤΟ ΠΑΟ-ΟΦΗ ΠΟΣΑ ΛΑΘΗ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΚΑΝΕ ΠΟΥ ΔΙΟΡΘΩΘΗΚΑΝ ΜΕ VAR;

Προτεινόμενα Άρθρα