Μαρτίνς: "Ο ΑΡΗΣ διαθέτει παίκτες με επαγγελματισμό, ίσως όμως υπάρχει κόπωση"

από Γιώργος Γκάτος

Ο Πέδρο Μαρτίνς σημείωσε το γεγονός πως οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ δείχνουν επαγγελματισμό με την παραμονή στην ομάδα μετά την λήξη των συμβολαίων τους, ενώ παράλληλα τόνισε πως θα υπάρχει κόπωση στην πλευρά των "Κιτρινόμαυρων"

“Μάθαμε ότι αυτό μπορεί να συμβεί όταν δεν μπαίνεις συγκεντρωμένος σε ένα παιχνίδι. Πιστεύουμε πως είναι αρκετά φυσιολογικό μετά απ’ ότι συνέβη στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ, να μπήκαμε πιο χαλαροί. Πάρα πολύ γρήγορα θα επιστρέψουμε στην συγκέντρωση μας και θα παλέψουμε με σοβαρότητα κάθε παιχνίδι.”

Για το παιχνίδι με τον ΑΡΗ που ακολουθεί:

“Ο ΑΡΗΣ είναι μια ομάδα που αποτελείται από πολύ μεγάλους επαγγελματίες. Είναι μια ομάδα που συνεχίζουν οι ποδοσφαιριστές να παίζουν με την ίδια ένταση, παρότι έχουν τελειώσει πάρα πολλά συμβόλαια. Από την άλλη πλευρά, ίσως υπάρχει αρκετή κόπωση. Ξέρουμε πως το παιχνίδι είναι δύσκολο. Θα έχει τον ίδιο βαθμό δυσκολίας με τα υπόλοιπα ντέρμπι. Με αυτή την ευκαιρία θέλω να συγχαρώ πραγματικά τους μεγάλους επαγγελματίες που έχει ο ΑΡΗΣ.”

Για το αν θα προχωρήσει σε αλλαγές: 

“Θα έχουμε αρκετές αλλαγές. Ο Μπα και ο Ελ Αραμπί δεν θα είναι. Ο Τσιμίκας παρουσιάζει προβλήματα μετά από την πολύ μεγάλη περίοδο που αγωνίζεται. Ο Γκιγιέρμε αντιμετωπίζει και αυτός κάποια προβλήματα. Ούτε ο Σα δεν θα έρθει μαζί μας, γιατί έχει ένα πρόβλημα στον ώμο του εδώ και καιρό και είναι η κατάλληλη στιγμή για θεραπείες για να ετοιμαστεί για τις επόμενες υποχρεώσεις. Εχουμε πολλούς επαγγελματίες παίκτες που μας έχουν δείξει μέσα στην σεζόν ότι μπορούνε.”

Προτεινόμενα Άρθρα