Ματέο σε Μιλίτο: "Δεν θέλω να γυρίσω Αργεντινή"

από Γιώργος Γκάτος

Οι άνθρωποι της Ρασίνγκ Κλουμπ προσπαθούν να πείσουν τον Ματέο Γκαρσία, όμως αυτός έχει διαφορετική άποψη

Ο Ματέο Γκαρσία αποτελεί “μηλον της έριδος” για ακόμα μια μεταγραφική περίοδο, με τον Ερυθρό Αστέρα να επιθυμεί να τον πουλήσει άμεσα. Ο Ερυθρός Αστέρας έχει φτάσει σε συμφωνία με την Ρασίνγκ Κλουμπ, όπως αναφέρουν δημοσιεύματα από την Σερβία και την Ισπανία. 

Ο 23χρονος μεσοεπιθετικός έχει κάνει γνωστό πως δεν θέλει να επιστρέψει στην Αργεντινή. Σε προσωπική συνομιλία του με τον άλλοτε αστέρα της Ίντερ και νυν αθλητικό διευθυντή της Ρασίνγκ Κλουμπ, Ντιέγκο Μιλίτο, ο ίδιος ξεκαθάρισε πως δεν έχει σαν σκέψη ακόμα στο μυαλό του να επιστρέψει στο πρωτάθλημα της πατρίδας του.

Εκτός από τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή, τα ίδια τόνισε πριν μερικές μέρες και ο ατζέντης του ίδιου του ποδοσφαιριστή, Αλεχάντρο Ντε Μπαρτόλο στο AllAboutARIS. Χαρακτηριστικά είχε δηλώσει πως ο ποδοσφαιριστής του έχει αποφασίσει πως θέλει να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη για να αγωνιστεί με τα χρώματα του ΑΡΗ. Μάλιστα, ο νεαρός μεσοεπιθετικός, στο διάστημα που βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη στα τέλη του Ιουνίου, είχε την ευκαιρία να ψάξει και για σπίτι.

Αυτό μένει να ξεκαθαρίσει με την άρση του μεταγραφικού μπαν, όποτε δηλαδή ο ΑΡΗΣ θα μπορεί να πραγματοποιήσει οποιαδήποτε μεταγραφική κίνηση.

Προτεινόμενα Άρθρα