Μαθαίνοντας τον Ένινγκ…

από Νίκος Παπαδόπουλος

Η φετινή προετοιμασία του ΑΡΗ πολλά πρόσωπα από πέρυσι. Έχει ήδη κάποια νέα, τα οποία θα αυξηθούν. Έχει όμως και τον Μίκαελ Ένινγκ.

Ο Γερμανός βρίσκεται δέκα μήνες στην ομάδα, αλλά είναι… καινούργιος σε αυτήν την φάση της σεζόν, διανύοντας την πρώτη του προετοιμασία με την ομάδα. 

Είναι κάτι το οποίο περίμενε ο ίδιος και ήλπιζε ότι θα πάρει την ευκαιρία, όπως και έγινε. Να έχει δηλαδή την δυνατότητα να “χτίσει” από πλευράς πρόσωπων και τακτικής τον δικό του ΑΡΗ, έπειτα από μία σεζόν στο μεγαλύτερο μέρος της οποίας κλήθηκε να διαχειριστεί μία ομάδα που δεν ήταν δική του και παράλληλα δεν μπόρεσε να αλλάξει κάποια πρόσωπα. 

Είναι ακόμα βέβαια πολύ νωρίς για να ειπωθεί κάτι όσον αφορά τον τρόπο δουλειάς του Ένινγκ. Διότι από την μία η ομάδα μετράει μόλις δύο προπονήσεις στο βουνό και από την άλλη το ρόστερ δεν έχει ακόμα εκείνον τον αριθμό ατόμων που θα βοηθήσουν τον Γερμανό στον ακριβή τρόπο δουλειάς που θέλει να εφαρμόσει κυρίως στις απογευματινές προπονήσεις. 

Οσο παιρνούν λοιπόν οι μέρες και έρχονται ποδοσφαιριστές στα 3-5 Πηγάδια, λογικά θα αρχίσουν να αποτυπώνονται στο γήπεδο περισσότερα στοιχεία του σκεπτικού που έχει ο Ένινγκ για τον ΑΡΗ της νέας σεζόν. 

Προτεινόμενα Άρθρα