Γιάννενα, μέρος 2ο!

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ακόμη μία νίκη πριν τα συνεχόμενα ντέρμπι αναζητούν οι κιτρινόμαυροι

Ξανά στους “Ζωσιμάδες” θα βρεθεί σήμερα ο ΑΡΗΣ, για δεύτερη φορά τη φετινή σεζόν. Με τη διαφορά ότι τώρα θα είναι φιλοξενούμενους. 

Μετά το ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης, ως γηπεδούχους τον περασμένο Οκτώβρριο, σήμερα φιλοξενείται από τον ΠΑΣ Γιάννινα για τνην 16η αγωνιστική της Super League. 

Το σερί των αγώνων του Ιανουαρίου συνεχίζεται με το δεύτερο εκτός έδρας παιχνίδι του 2021, πριν τα διαδοχικά ντέρμπι με ΑΕΚ, ΠΑΟ και το εντός έδρας ματς Κυπέλλου κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης. 

ΑΡΗΣ: Με προβλήματα αλλά και επιλογές

Τα μικροπροβλήματα… χτύπησαν την πόρτα των “κιτρινόμαυρων” τα τελευταία 24ωρα. Μπερτόγλιο (τραυματίας, Κουέστα (τραυματίας) και Κάτσε (προφυλάχθηκε) παρέμειναν στη Θεσσαλονίκη, με τον Ντάνιελ Σούντγκρεν να είναι το νέ οπρόσωπο επιστρέφοντας από την τιμωρία του. 

Η νίκη επί του Βόλου επανέφερε την ομάδα στον… σωστό δρόμο, ψάχνοντας σήμερα ακόμα ένα “τρίποντο” για να εδραιωθεί στην 2η θέση και παράλληλα να πάει με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στην δύσκολη τριάδα αγώνων -για πρωτάθλημα και Κύπελλο- που έχει μπροστά της. 

Η αποστολή του ΑΡΗ: Boucher, Σιαμπάνης, Mateo Garcia, Ganea, Cristian Lopez, Bruno Gama, Sakic, Benalouane, Rose, Mancini, Matilla, Lucas Sasha, Xande Silva, Jeggo, Sundgren, Δεληζήσης, Μάνος, Μπαγκαλιάνης, Τσαγκαλίδης, Χατζηπιρπιρίδης.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Δύο απουσίες και πάνω από έναν μήνα χωρίς νίκη

Από τις 6 Δεκεμβρίου έχει να γευτεί τη χαρά της νίκης η ομάδα του Αργύρη Γιαννίκη, κόντρα στη Λαμία (2-0). Έκτοτε οι Ηπειρώτες μετρούν δύο ισοπαλίες και ισάριθμες ήττες, κάτι που θα επιχειρήσουν να αλλάξουν κόντρα στον ΑΡΗ.

Ο τεχνικός του ΠΑΣ κατέστρωσε τα πλάνα του χωρίς τον τραυματία Κάστρο και τον Κάργα ο οποίος είναι τιμωρημένος. 

Η αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα: Χουτεσιώτης, Αθανασίου, Παντελάκης, Εραμούσπε, Πήλιος, Οικονομόπουλος, Πίρσμαν, Σάλιακας, Πανουργιάς, Καρτάλης, Σιόντης, Ντομίνγκεθ, Λώλης, Λιάσος, Νάουμετς, Μπρένερ, Ελευθεριάδης, Δούμτσης, Παμλίδης, Κριζμάν, Λεό.

Η “ταυτότητα” του αγώνα

-16η αγωνιστική Super League

-ΠΑΣ Γιάννινα-ΑΡΗΣ (17:15)

-ΓΗΠΕΔΟ: “Ζωσιμάδες”

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Πέτρος Τσαγκαράκης (Χανίων)
ΒΟΗΘΟΙ: Κούλα Χασάν (Ξάνθης), Άγγελος Κολλιάκος (Αθηνών)
4ος: Πραξιτέλης Ζαχαριάδης (Μακεδονίας)

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ VAR: Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας)
ΒΟΗΘΟΣ VAR: Μιχαήλ Παπαδάκης (Ηρακλείου)

Προτεινόμενα Άρθρα