Αυτά τον κρατούν αισιόδοξο

από AllAboutARIS

Οι πέντε βασικοί λόγοι που διατηρούν στο ακέραιο την αισιοδοξία του προπονητή του ΑΡΗ.

Η θέση του ΑΡΗ στον βαθμολογικό πίνακα μπορεί να μην προσφέρεται για αισιόδοξες σκέψεις, το κάνει όμως η εικόνα της ομάδας στον αγωνιστικό χώρο που είναι σαφώς βελτιωμένη με τον Ζόραν Μιλίνκοβιτς στον πάγκο. Ο σέρβος παραμένει αισιόδοξος ότι η ομάδα θα ανακάμψει και δεν σταματάει να το λέει καθημερινά στους παίκτες του. Που στηρίζει την αισιοδοξία του ο Μιλίνκοβιτς; Το AllaboutAris έψαξε και σας παρουσιάζει τους βασικούς λόγους που κάνουν τον προπονητή του ΑΡΗ να πιστεύει ακράδαντα στο come back.

Η αγωνιστική ταυτότητα: Ο ΑΡΗΣ έχει βρει μια συνταγή στα τελευταία παιχνίδια, παίζει βάσει ενός πλάνου, προσπαθεί να επιτεθεί ορθόδοξα και κάθε παίκτης αναλαμβάνει να διεκπεραιώσει συγκεκριμένες αποστολές. Ο Ψυχογιός για παράδειγμα ανέβηκε τουλάχιστον δέκα φορές στο προχθεσινό παιχνίδι βάσει πλάνου. 

Η δημιουργία ευκαιριών: Στα τρία πρώτα παιχνίδια της σεζόν οι κίτρινοι δημιουργούσαν τελικές με το… στανιό. Με την έλευση του σέρβου έχουν κάνει ήδη 50 τελικές, έχουν  τρία δοκάρια και γενικά φτάνουν πιο εύκολα στην αντίπαλη περιοχή, γεγονός που θεωρεί ο Μιλιίνκοβιτς ότι θα φέρει και τα γκολ.

Κράτησε το μηδέν πίσω: Ο ΑΡΗΣ για πρώτη φορά στη σεζόν, στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό δεν δέχτηκε γκολ, κάτι που συνιστά αν μη τι άλλο επιτυχία. Ο Ελσνερ δείχνει να βρίσκει μια χημεία με τον Πουλίδο και αν βρεθεί και ένα στάνταρ τρίο στα χαφ που να λειτουργεί εξίσου καλά, η ομάδα θα αποκτήσει μεγαλύτερη συνοχή.

Η επιστροφή του Αγκάνθο: Ο Μιλίνκοβιτς θεωρεί ότι μόλις ο Ισπανός βρει ρυθμό και τα πατήματά του θα πετύχει κάποια εύκολα γκολ που χρειάζεται ο ΑΡΗΣ. Ήδη στο πρώτο του παιχνίδι ήταν φανερή η αλλαγή στο παιχνίδι της ομάδας.

Η παρουσία του Διούδη: Το ότι έμεινε δυο παιχνίδια έξω μάλλον του έκανε καλό αφού στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό στις δυο φορές που χρειάστηκε ήταν εκεί και προσέφερε τη σιγουριά που θέλει να νιώθει η άμυνα και όλη η ομάδα από τον τερματοφύλακα.

Προτεινόμενα Άρθρα