Οι "ξεχωριστές" ιστορίες των Ισπανών

από AllAboutARIS

Ο Μιλίνκοβιτς υπολόγιζε, ως βασικό, τον Πουλίδο, αλλά η ίωση του άλλαξε τα σχέδια

Ο αποκλεισμός των δύο Ισπανών του ΑΡΗ, Νταβίντ Αγκάνθο και Ρούμπεν Πουλίδο, συνιστά -εν μέρει- είδηση, δεδομένου ότι -αμφότεροι- είναι από τους πιο έμπειρους και ικανούς παίκτες των “κίτρινων”.

Η αλήθεια είναι πως για τον Αγκάνθο, υπήρχαν “υπόνοιες” ότι δεν υπολογιζόταν -τουλάχιστον- για τον αγώνα της Τούμπας, καθώς ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς ήθελε να επιλέξει τους πιο έτοιμους και ίσως πιο “ορεξάτους”, κάτι που είχε αφήσει να εννοηθεί και ο ίδιος, όπως σας είχε ενημερώσει το AllAboutAris.

Οσον αφορά τον Πουλίδο, τώρα, η ιστορία είναι διαφορετική. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Σέρβος τεχνικός τον υπολόγιζε για βασικό στην Τούμπα, έχοντας μαζί του, μάλιστα, και κατ` ιδίαν τετ-α-τετ, προκειμένου να τον “ντοπάρει” ψυχολογικά και να του δείξει ότι η υπόθεση με το περιβραχιόνιο, δεν έχει επηρεάσει τον τρόπο που τον αντιμετωπίζει.

Στη σημερινή προπόνηση, όμως, ο Μιλίνκοβιτς διαπίστωσε πως δεν θα τον έχει μαζί του, στο αυριανό ντέρμπυ, γιατί ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός, όπως προαναφέραμε, ανέβασε πυρετό και η συμμετοχή του κρίθηκε αδύνατη.

Προτεινόμενα Άρθρα