Στροφή και πάλι στο plan B

από Haris Mol

Οι σκέψεις του 47χρονου προπονητή του ΑΡΗ, μετά και το νέο "όχι της ΕΠΟ

Στην εφαρμογή του plan B -που αναγκαστικά είχε ετοιμάσει- θα προχωρήσει σε ένα ακόμη παιχνίδι ο Σούλης Παπαδόπουλος. Ο 47χρονος τεχνικός ήλπιζε στο σημερινό ζωτικής σημασίας παιχνίδι με τον Ατρόμητο να έχει τις μεταγραφές στη διάθεση του, κάτι που ωστόσο δεν κατέστη δυνατό, αναγκάζοντας τον έτσι να αναπροσδιορίσει τα πλάνα του.

Σύμφωνα με αυτά και τις δοκιμές των τελευταίων ημερών. φανέλα βασικού αναμένεται να πάρει ο Μιχάλης Γιαννίτσης, ελέω της απουσίας του Ρούμπεν Πουλίδο από το κέντρο της άμυνας. Παρτενέρ του θα είναι ο Κύργιας (αγωνίστηκαν μαζί για περίπου 40 λεπτά κόντρα στην Καλλονή), ενώ στα άκρα θα παραμείνουν οι Καραγκούνης και Μαργαρίτης. 

Στον χώρο του κέντρου εκτός απροόπτου θα αγωνιστούν οι Ηρακλής και Οικονομόπουλος. Ο Τάτος θα κινηθεί λίγο πιο μπροστά, έχοντας στα αριστερά τον Σουνά, στα δεξιά τον Μανιά, ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα βρεθεί ο Νταβίντ Αγκάνθο.

Να σημειωθεί πως θέση στο βασικό σχήμα διεκδικούν και οι Παπαδόπουλος,Τσουμάνης. Με ενδεχόμενη επιλογή τους, ανα αλλάζει και την παράταξη του ΑΡΗ στον αγωνιστικό χώρο.

Προτεινόμενα Άρθρα