Υποβολή παραίτησης από Κουζούνια

από AllAboutARIS

Ο πρόεδρος του ΑΡΗ θα εξετάσει το θέμα της παραίτησης του Γιάννη Κουζούνια από Δευτέρα, ενώ η διοίκηση πιθανότατα θα τοποθετηθεί μέσω ανακοίνωσης σχετικά με τα ανυπόστατα όπως τα χαρακτηρίζει δημοσιεύματα…

Μετά τα δημοσιεύματα και την κατηγορηματική διάψευση του Γιάννη Κουζούνια μέσω του AllAboutARIS , υπήρξε μεγάλη αναστάτωση στην ΠΑΕ ΑΡΗΣ, καθώς οι ιθύνοντες της ιταλικής εταιρίας MACRON ενημέρωσαν ότι σκέφτονται να αποσύρουν την πρόταση που έχουν καταθέσει. Παράλληλα, ζήτησαν από την ΠΑΕ να τους ενημερώσει για την πηγή των δημοσιευμάτων, ώστε να κινηθούν ακόμα και νομικά.

Την ίδια στιγμή ο Γιάννης Κουζούνιας υπέβαλλε την παραίτηση του στον Παναγιώτη Στεφανίδη, με τον πρόεδρο της ΠΑΕ να είναι οργισμένος από τα ανυπόστατα (όπως τα χαρακτήρισε) δημοσιεύματα. Οσον αφορά το θέμα παραίτησης, θα το εξετάσει από Δευτέρα. Ωστόσο, το κλίμα που επικρατεί στην ΠΑΕ τάσσεται υπέρ του κ.Κουζούνια, τον οποίο η διοίκηση θεωρεί ότι δεν έχει καμία σχέση με τη MACRON, ενώ με δικές του ενέργειες κατάφερε να εξασφαλίσει μια πολύ συμφέρουσα συμφωνία για την ομάδα.

Για όλα αυτά η διοίκηση είναι έξω φρενών, καθώς θεωρεί ότι “κάποιοι” θέλουν να πλήξουν την προσπάθεια της, ενώ δεν αποκλείεται τη Δευτέρα να υπάρξει και επίσημη ανακοίνωση.

Βέβαια, ανεξάρτητα από τις παραιτήσεις και τις ανακοινώσεις, το θέμα είναι ότι με τον όλη αναστάτωση, ο ΑΡΗΣ κινδυνεύει να χάσει πολλά χρήματα, καθώς σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει η διοίκηση, η αμέσως επόμενη προσφορά δεν αποφέρει στην ομάδα ούτε των 1/3 των χρημάτων που προσφέρει η ιταλική εταιρεία.

Προτεινόμενα Άρθρα