Φαντάζει απίθανο

από AllAboutARIS

Μπορεί η συνάντηση ανάμεσα στις δύο πλευρές να πραγματοποιηθεί, αλλά επί της ουσίας πολύ δύσκολα κάτι θα αλλάξει.

“Καθίστε στο ίδιο τραπέζι”, ήταν το μήνυμα της Κοινωνίας Μελών του ΑΡΗ στους Γιώργο Γαλανό και Παναγιώτη Στεφανίδη. Ο φορέας με αυτόν τον τρόπο θέλησε να παροτρύνει και τους δύο να ενώσουν τις δυνάμεις τους για το καλό του ΑΡΗ, ωστόσο κάτι τέτοιο τη δεδομένη χρονική στιγμή φαντάζει απίθανο.

Από τη μία ο πρόεδρος της ΠΑΕ πιστεύει ότι η ομάδα πρέπει να αγωνιστεί στη Β΄ Εθνική, θεωρώντας ότι το άρθρο 106ια αποτελεί μια πολύ καλή λύση. Από την άλλη, ο γνωστός επιχειρηματίας θεωρεί ότι η ομάδα δε μπορεί να σωθεί  από τα χρέη στη δεύτερη τη τάξει επαγγελματική κατηγορία, και προκρίνει τη λύση της εκκαθάρισης στη Γ΄ Εθνική.

Μπορεί να κάτσουν στο ίδιο τραπέζι, ωστόσο πολύ δύσκολα θα μπορέσει να γεφυρωθεί το χάσμα ανάμεσα τους. Το ιδανικό σενάριο θα ήταν να βοηθούσε οικονομικά την προσπάθεια της ΠΑΕ στη Β΄ Εθνική ο Γιώργος Γαλανός, όμως αν ο Ελληνας επιχειρηματίας ήταν διατεθειμένος να κάνει κάτι τέτοιο, τότε δε θα μιλούσε και θα ανέλυε το πλάνο του για την τρίτη κατηγορία.

Οπως και να έχει, μπορεί η συνάντηση ανάμεσα στις δύο πλευρές να πραγματοποιηθεί, αλλά επί της ουσίας πολύ δύσκολα κάτι θα αλλάξει.

Προτεινόμενα Άρθρα