"Μετράει το αποτέλεσμα"

από AllAboutARIS

Ο βοηθός του Δημήτρη Καλαιτζίδη στάθηκε στους στρεις βαθμούς και επισήμανε την ανάγκη οι παίκτες του να συγκεντρωθούν από τώρα στον αγώνα με τον Πανσερραικό.

Ηταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Η σημασία του αγώνα το έκανε έτσι προσπαθήσαμε να παίξουμε ποδόσφαιρο αλλά σε τέτοιους αγωνιστικούς χώρους; δεν μπορείς να παίξεις. Βάλαμε πάθος και αποφασιστικότητα για να πετύχουμε τον στόχο μας. Πρέπει να συγκεντρωθούμε από τώρα στον επόμενο αγώνα.

Για το κακό πρώτο μέρος του ΑΡΗ: “Συνέχεια προσπαθούμε να δουλέψουμε στα στοιχεία που θέλει η ομάδα. Και ο κόσμος θέλει να βλέπει καλό ποδόσφαιρο, αλλά υπάρχουν δυσκολίες και δεΝ μπορούμε να αντεπεξέλθουμε σε αυτό που θέλουμε. Στην παρούσα φάση μετράει το αποτέλεσμα.

Για τις κακές εκτελέσεις του ΑΡΗ στις στημένες μπάλες: Εχουμε πρόβλημα στις στατικές φάσεις. Δουλεύουμε πάνω σε αυτές, αλλά στον αγώνα οι εκτελέσεις δεν είναι καλές. Οσον αφορά τον αγωνιστικό χώρο, ήταν βούρκος. Οταν θες να παίξεις κάτι συγκεκριμένο, το γήπεδο σε αποτρέπει.

Για τους Σανιά και Καλογέρη: “Δεν μπορούμε να κάνουμε πειραματισμούς σε αυτή τη θέση. Είναι έμπειροι παίκτες και τους εμπιστεούμαστε. Είμαι αισιόδοξος. Φυσικά στον αθλητισμό δεν μπορείς να είναι 100% σίγουρος. Δεν μπορεί ο Πανσερραϊκός να κερδίσει όλα τα παιχνίδια μέχρι το τέλος”

Προτεινόμενα Άρθρα