"Ο ΑΡΗΣ έπρεπε να είναι στη Football League"

από AllAboutARIS

Εντελώς διαφοροποιημένη από τη στάση αρκετών ομάδων της Football League είναι αυτή του Σούλη Παπαδόπουλου όπως εκφράζεται στο AllAboutARIS.

Ο Σούλης Παπαδόπουλος τιμάει το ψωμί που έφαγε από τον ΑΡΗ και παρότι είναι προπονητής σε άλλες ομάδες πλέον (σήμερα είναι στη Λαμία) τους κίτρινους δεν τους ξεχνάει, παρακολουθεί ανελλιπώς τα τεκταινόμενα και δηλώνει ότι αν συνέτρεχαν οι προυποθέσεις θα ερχόταν και στη Γ΄ Εθνική. Μάλιστα σπεύδει να διαχωρίσει τη θέση του από όλους αυτούς που όπως αποδείχτηκε δεν ήθελαν τον ΑΡΗ στη Football League και αναφερόμαστε σε αρκετές ομάδες της κατηγορίας που τήρησαν εχθρική στάση: “Μπορεί να είμαι στη Λαμία αλλά παρακολουθώ καθημερινά τι συμβαίνει στον ΑΡΗ και δεν κρύβω ότι θλίβομαι με αυτά που συμβαίνουν. Εγώ από την πρώτη στιγμή είχα πει, από τότε που ήμουν στη Λάρισα ακόμη, ότι το πρωτάθλημα της Football League πρέπει να γίνει με 20 ομάδες και να συμμετέχει σε αυτό ο ΑΡΗΣ. Η παρουσία του θα ανέβαζε το πρεστίζ της κατηγορίας άσχετα με το τι λένε αρκετοί”. 

Για τον έλληνα τεχνικό ο ΑΡΗΣ θα αποτελεί πάντοτε έναν ελκυστικό προορισμό ανεξάρτητα της κατηγορίας: “Απορώ με κάποιους που λένε ότι δεν θα πήγαιναν στον ΑΡΗ επειδή είναι στη Γ΄ Εθνική. Ο ΑΡΗΣ είναι τεράστιος σύλλογος άσχετα από αυτά που περνάει τα τελευταία χρόνια. Αν συντρέξουν οι προυποθέσεις θα είμαι πάντα στη διάθεσή του”.

Προτεινόμενα Άρθρα