"Δεν ξεχνάω αυτόν που με χτύπησε στο πρόσωπο"

από AllAboutARIS

Ο Τζέρελ ΜακΝίλ ήταν φανερά απογοητευμένος μετά την βαριά ήττα από την Αρμάνι Μιλάνου, και τόνισε ότι δεν πρόκειται να ξεχάσει αυτόν που τον χτύπησε στο πρόσωπο. Όμως πρέπει να βρούνε την δύναμη να επιστρέψουν. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΜΙΛΑΝΟ: ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΜΟΥΡΕΛΗΣ

Ο Αμερικανός άσος του ΑΡΗ ήταν ιδιαίτερα σκληρός στις δηλώσεις του, δείγμα της απογοήτευσης του και του εκνευρισμού του για την βαριά ήττα από την ιταλική ομάδα: “Μας κλώτσησαν στον… κώλο. Ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι, είχαμε τον έλεγχο του αγώνα αλλά ξαφνικά όλα άλλαξαν. Αυτοί ήταν πιο σκληροί από εμάς. Δεχθήκαμε μια μπουνιά στο πρόσωπο και δεν ήμασταν ικανοί να απαντήσουμε, να αντιδράσουμε” ενώ για το αν ήταν ψυχολογικό είπε: “Όχι δεν το πιστεύω. Δεν μπήκαμε στο κλίμα του αγώνα. Αυτοί έπαιξαν πιο σκληρά από εμάς, έβαλαν τα σουτ σε αντίθεση με μας, μας πίεσαν σε όλο το γήπεδο και είχαν το μομέντουμ του αγώνα. Παίζανε στην έδρα τους και οφείλουμε να τους δώσουμε συγχαρητήρια”.

Όσον αφορά τι πρέπει να κάνει ο ίδιος και οι συμπαίκτες του για να ξεπεράσουν την βαριά ήττα είπε: “Έχω ξαναβρεθεί σε αυτή τη θέση και ξέρω πώς πρέπει να διαχειριστώ αυτήν την κατάσταση. Δεν έχεις πολλές επιλογές, πρέπει να συνεχίζεις να παίζεις. Σου μένει όμως αυτή η άσχημη γεύση στο στόμα από την μπουνιά που έφαγες και δεν νιώθεις καλά. Ο μήνας είναι εξαιρετικά δύσκολος, οφείλουμε να κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι. Κανείς θέλει να χάνει έτσι, αλλά δεν μπορείς να σταθείς σε αυτό. Είναι αναγκαίο να βρεις τη δύναμη να επιστρέψεις και να κάνεις περήφανη την ομάδα, κάτι δηλαδή που δεν κάναμε στο Μιλάνο”. 

Ο Τζέρελ ΜακΝίλ ξεκαθάρισε ότι πάντα θα κουβαλάει αυτή την εφιαλτική βραδιά: “Κάποια παιχνίδια είναι προτιμότερο να τα ξεχνάς αλλά όχι αυτό. Είναι αδύνατο να το ξεχάσεις. Θα είναι πάντα στο μυαλό μας, όποιος πει το αντίθετο θα είναι ψεύτης. Θα κουβαλάμε αυτό το παιχνίδι. Δεν είμαι άνθρωπος που μπορεί να ξεχάσει έτσι εύκολα αυτόν που με χτύπησε στο πρόσωπο”.

Προτεινόμενα Άρθρα