«Να τελειώνουμε με αυτή την… μαύρη σελίδα»

από Νίκος Παπαδόπουλος

Τι είπε ο έμπειρος μπακ του ΑΡΗ για την νίκη στους Αμπελόκηπους, την φετινή χρονιά και πολλά άλλα

Το φινάλε του φετινού… μαρτυρίου περιμένει ο Νίκος Γεωργιάδης, όπως δήλωσε στον «Libero 107,4» και την εκπομπή «AllAboutARIS On Air».

Ο έμπειρος μπακ των «κίτρινων» αναφέρθηκε στην νίκη επί των Αμπελοκήπων, στον στόχο της ανόδου, στον Νίκο Αναστόπουλο και όχι μόνο, με αφορμή την επιστροφή του στις επίσημες υποχρεώσεις της ομάδας. 

Για τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε και την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση: «Είχε περάσει κατά 80% ο τραυματισμός μου. Βιάστηκα να μπω, έπαθα μία υποτροπή όμως που με πήγε λίγο πίσω. Τώρα είμαι καλά και 100% έτοιμος».

Για τον αγώνα στους Αμπελόκηπους: «Ηταν ένα παιχνίδι όπως όλα τα άλλα. Στα πρώτα 20-25 λεπτά, κάναμε την καλύτερη μας φετινή εμφάνιση. Ο αγωνιστικός χώρος ήταν κάκιστος, αλλά τα δύο γρήγορα γκολ που πετύχαμε, μας βοήθησαν στην συνέχεια του αγώνα».

Για τα δύο γρήγορα γκολ της ομάδας: «Οταν η δική μας ομάδα βάλει ένα γρήγορο γκολ, αναγκάζει το αντίπαλο να ανοιχτεί. Προχθές λύθηκαν τα πόδια μας, βρήκαμε χώρους και γενικά ήταν πιο εύκολο για εμάς».

Για τις μέχρι τώρα διακοπές στο πρωτάθλημα και πως έχουν επηρεάσει την ομάδα: «Οταν δεν έχει ροή το πρωτάθλημα και ανά μία δύο εβδομάδες υπάρχουν διακοπές, δεν είναι καλό για καμία ομάδα. Από εκεί και πέρα, ο βασικός στόχος μας είναι οι τρεις βαθμοί και η άνοδος. Κατά 80%, αυτός ο στόχος έχει επιτευχθεί. Η ομάδα για να βρει ρυθμό, πρέπει να παίζει κάθε εβδομάδα. Ακόμα δεν έχουμε φτάσει στο 100%. Μιλάμε για ένα ρόστερ που χτίστηκε σε ένα βράδυ. Είναι μία χρονιά που πρέπει να φύγει γρήγορα. Είναι κουραστική για εμάς, τον κόσμο και όλη την ομάδα. Να τελειώσουμε άμεσα με αυτήν την μαύρη σελίδα».

Για την διαχείριση δυνάμεων που κάνουν στα παιχνίδια: »Οντως υπάρχουν παιχνίδια που μπαίνουμε τα τα τελειώσουμε και μετά περιμένουμε να λήξει το ματς. Δεν είναι και το καλύτερο πράγμα για εμάς. Για αυτό λέω να τελειώσει γρήγορα η φετινή σεζόν. Ούτε η Φούτμπολ Λιγκ βέβαια αρμόζει στον ΑΡΗ, αλλά πρέπει να αγωνιστούμε και σε αυτήν».

Για τον Νίκο Αναστόπουλο και την δεύτερη συνεργασία που έχουν μεταξύ τους στον ΑΡΗ: «Ημουν στα Γιάννενα. Είχα πάρει μεταγραφή από την Κοζάνη. Αν και ήμουν μικρός, με έβαλε να παίξω. Του οφείλω αρκετά πράγματα. Τον σέβομαι και τον εκτιμώ».

Για το αν σκέφτεται ήδη την επόμενη σεζόν: «Περισσότερο περιμένουμε να τελειώσει η φετινή χρονιά. Να ανέβουμε με το καλό και ό,τι είναι να γίνει, θα γίνει».

Για την Φούτμπολ Λιγκ: «Του χρόνου τα δεδομένα θα είναι πιο δύσκολα. Απέναντι σε καλύτερες και ιστορικές ομάδες. Πρέπει να… φτύσεις αίμα για να πάρεις την άνοδο. Ολα αυτά όμως θα τα δούμε με την νέα σεζόν».

Για τον Κόκε: «Ο Σέρχιο πραγματικά είναι πολύ μεγάλος ποδοσφαιριστής. Του το έχω πει. Σκέφτεται δύο και τρεις φορές πιο γρήγορα από κάθε άλλον στην ομάδα. Με βρίσκει με κλειστά μάτια. Είναι ευτυχία να τον έχεις συμπαίκτη. Ειδικά για την Γ’ Εθνική, ο Σέρχιο είναι κάτι παραπάνω από πολυτέλεια».

Για τον Θεόδωρο Καρυπίδη και την ιδιαίτερη σχέσητου με το ποδόσφαιρο: «Οταν ένας άνθρωπος είναι κοντά στην ηλικία σου και ζει το ποδόσφαιρο ως παίκτης πέρα από πρόεδρος, είναι πιο εύκολο για σένα. Αν μπορούσε να γυρίσει τον χρόνο πίσω και να έπαιζε ποδόσφαιρο, θα το έκανε».

Για τους δικούς του στόχους: «Πρώτος στόχος μας είναι να οδηγήσουμε την ομάδα στην Σούπερ Λιγκ. Να έχουμε υγεά και του χρόνου τέτοια εποχή να πανηγυρίσουμε την άνοδο. Οταν σταματήσουμε το ποδόσφαιρο, θα δούμε τι θα κάνουμε».

Προτεινόμενα Άρθρα