Ετσι δεν πάει πουθενά…

από Νίκος Παπαδόπουλος

Εμφάνιση κάκιστη, αποτέλεσμα-ντροπή

Ντροπή… Αυτή είναι η λέξη που αρμόζει στο σημερινό αποτέλεσμα του ΑΡΗ. Ασχετα όμως με το αποτέλεσμα και ακόμα και ο δείκτης του σκορ να ήταν μικρότερος, δεν χωρούν δικαιολογίες για την κάκιστη εικόνα της ομάδας.

Ενας ΑΡΗΣ, άνευρος, ασύνδετος, που πάλι δεν μπόρεσε να δημιουργήσει τις ευκαιρίες που θα του έφερναν και το γκολ. Δεν είναι τυχαίο ότι η ομάδα πάτησε μόλις δύο φορές με αξιώσεις στην αντίπαλη περιοχή, με τον Ντούνη να είναι πρωταγωνιστής και στις δύο, στο 10′ και το 61′. Δείγμα του γεγονότος ότι η ομάδα ακόμα δεν έχει προσαρμόσει το παιχνίδι της απέναντι σε κλειστές άμυνες, μη μπορώντας να βγάλει αυτοματισμούς και να εκμεταλλευτεί την ποιότητα των μεσοεπιθετικών της.

Ακόμη ένα στοιχείο που συνετέλεσε στην κάκιστη εικόνα της ομάδας, ήταν τα πολλά και επιπόλαια λάθη, κυρίως στον χώρο της μεσαίας γραμμής, με αποτέλεσμα να χάνεται εύκολα η μπάλα και να δίνουν περισσότερες επιθέσεις στη Λαμία, η οποία έφτανε με σχετική ευκολία στην περιοχή Διούδη. Ο οποίος ίσως φέρει και την μικρότερη ευθύνη από τους υπόλοιπους.

Προτεινόμενα Άρθρα