«Ήταν καλός, θα βρει ρυθμό ο Τζεμπούρ»

από AllAboutARIS

«Δεν βοήθησε ο καιρός να παιχτεί ποδόσφαιρο»

Στο ότι οι καιρικές συνθήκες δεν βοηθούσαν στο παιχνίδι στάθηκε στην συνέντευξη τύπου ο Νίκος Αναστόπουλος, ενώ σχολίασε και τον επερχόμενο αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τον αγώνα: «Να ευχηθώ πρώτα να έχουμε καλή χρονιά, με υγεία και τύχη. Οσον αφορά το ματς, πετύχαμε μία σημαντική νίκη. Και δύσκολα. Αυτό οφείλεται σε εμάς, γιατί παρά τις άσχημες καιρικές συνθήκες, στο πρώτο μέρος είχαμε τις φάσεις να… καθαρίσουμε το ματς, ως συνήθως. Σε μία φάση των αντιπάλων, δεχθήκαμε το γκολ. Στην επανάληψη ήρθε και το δεύτερο τέρμα, μπορούσαμε σε έναν αιφνιδιασμό να κάνουμε το 3-1, αλλά ήταν τέτοιες οι συνθήκες που δεν μπορούσε να παιχτεί ποδόσφαιρο. Ηταν μονόδρομος για εμάς η νίκη. Συνεχίζουμε και κοιτάμε πλέον το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό».

Για το πόσο τον δυσκόλεψε η απουσία του Τζεμπούρ στο δεύτερο μέρος: «Ηταν πολύ καλός. Θα έλεγα ότι μετά από ένα εξάμηνο απραξίας, ήταν το δεύτερο 45λεπτο του. Σιγά-σιγά θα βρει ρυθμό. Περιμένουμε πολλά. Είχαμε βέβαια και απουσίες».

Για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό: «Πάντα ένα τέτοιο παιχνίδι και ειδικά με τον πρωταθλητή, είναι ενδιαφέρον. Θα παίξουμε τη μπάλα μας και θα κοιτάξουμε να το ευχαριστηθούμε. Ελπίζω ο καιρός να είναι καλύτερος. Εμείς δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα, παρά μόνο να κερδίσουμε».

Προτεινόμενα Άρθρα