Τα ρέστα του στη Ριζούπολη!

από Νίκος Παπαδόπουλος

Μονόδρομος η νίκη για την ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου, μετά την ήττα στη Λαμία

Τα ψέματα για τον ΑΡΗ αρχίζουν σιγά-σιγά να τελειώνουν, ο οποίος δίνει σήμερα στην Αθήνα ένα από τα πιο κομβικά παιχνίδια της φετινής σεζόν.

Οι «κιτρινόμαυροι» φιλοξενούνται στις 15:00 από τον Απόλλωνα Σμύρνης (AllAboutARIS LIVE, Libero 107,4, ΕΤ3), σε ένα παιχνίδι που θα κρίνει πολλά όσον αφορά την πορεία της ομάδας στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Συγκεκριμένα, η ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου βρίσκεται στο -7 από την κορυφή αλλά και με ένα παιχνίδι λιγότερο, ψάχνοντας σήμερα το «τρίποντο» που θα την κρατήσει σε επαφή με την πρώτη δυάδα, απέναντι στον βασικό της αντίπαλο για την άνοδο στη Super League.

Με νέα πρόσωπα και απουσίες

Ο ΑΡΗΣ ταξίδεψε στην Αθήνα χωρίς τους Ραούλ Μπτράβο και Τσουμάνη, αλλά με τον Στάθη Ταυλαρίδη που αναμένεται α κάνει το ντεμπούτο του σήμερα και έναν εκ των Σόουζα ή Ιντζίδη να ξεκινάει στο πλευρό του. Ο «αλενατόρε» πήρε στην αποστολή και τον Τάτο, θεωρείται όμως δύσκολο να πάρει θέση στο αρχικό σχήμα, με τον Πίτου να ξεκινάει λογικά στη θέση του. 

Η αποστολή του ΑΡΗ: Διούδης, Αναγνωστόπουλος, Ίλιτς, Μιλούνοβιτς, Πίτου Γκαρσία, Ούγκο Σόουζα, Νέτο, Μακουτά, Τάτος, Ταυλαρίδης, Ιντζίδης, Μπαργκάν, Ρόβας, Καράμπελας, Τζανακάκης, Ανάκογλου, Ντούνης, Καπνίδης, Παυλίδης, Μπούρμπος

Με τον… αέρα του πρωτοπόρου

Ο Απόλλωνας Σμ΄ρυνης διανύει περίοδο φόρμας, μετρώντας τέσσερις νίκες στα τελευταία πέντε ματς. Αποτελέσματα που τον έχουν φέρει στην 1η θέση της βαθμολογίας, θέλοντας σήμερα τη νίκη για να ισχυροποιήσει τη θέση του και φυσικά για να αφήσει αρκετά πίσω τον ΑΡΗ. Πέραν των απουσίων Κύργια και Τζάνη που είναι εκτός εδώ και καιρό, ο Ακης Μάντζιος δεν αντιμετωπίζει άλλα προβλήματα.

Η αποστολή του Απόλλωνα Σμύρνης: Γεωργακόπουλο, Ταΐρη, Πάνο, Δεληζήση, Ντάσιο, Βαλεριάνο, Χιντζίδη, Μπαρτολίνι, Κάσσο, Ρομάνο, Τσιάρα, Κονέ, Ομπόντο, Διαμαντόπουλο, Σιατραβάνη, Αλμπάνη, Περογαμβράκη, Πετρόπουλο και Γουΐλι.

Προτεινόμενα Άρθρα