«Ολοι ενωμένοι, ξανά στην κορυφή!»

από Νίκος Παπαδόπουλος

«Εύχομαι φέτος να έρθει η άνοδος και η ομάδα να επιστρέψει στη φυσική της θέση»

Δεν είναι πολλοί οι επιθετικοί που πέρασαν από τον ΑΡΗ τα τελευταία χρόνια και κατάφεραν να ξεχωρίσουν. Και όταν η κουβέντα πάει στους… killers της σύγχρονης εποχής, δεν γίνεται να μην αναφερθεί ο Νταβίντ Αγκάνθο.

Ο Ισπανός έχει «κρεμάσει» τα παπούτσια του και ασχολείται με το ποδόσφαιρο από άλλο πόστο. Πάντα όμως θυμάται τον ΑΡΗ και σε κάθε ευκαιρία προσπαθεί να βρίσκεται κοντά στην ομάδα. Οπως έκανε και στην αναμέτρηση με τον ΟΦΗ τον περασμένη Ιανουάριο.

Από την Ισπανία όπου και βρίσκεται, ο Αγκάνθο δίνει τις δικές του ευχές μέσα από το AllAboutARIS για τη συμπλήρωση 103 χρόνων ζωής του ΑΡΗ.

«Χρόνια πολλά στον ΑΡΗ για τη συμπλήρωση 103 χρόνων ζωής και μαζί στέλνω την ευχή μου η ομάδα να πάρει φέτος την άνοδο και να επιστρέψει στη φυσική θέση της. Ολοι ενωμένοι, πρέπει να προχωρήσουμε και να επιστρέψουμε ξανά στην ελίτ του ελληνικού ποδοσφαίρου», είπε ο εκπρόσωπος της Ένωσης ποδοσφαιριστών στην Ισπανία, μαζί με τη δέσμευση ότι θα προσπαθήσει να βρεθεί ξανά στη Θεσσαλονίκη στο άμεσο μέλλον. 

Προτεινόμενα Άρθρα