"Από τη θεωρία στην πράξη υπάρχουν αρκετά χιλιόμετρα απόσταση"

από AllAboutARIS

Διαβάστε την επιστολή του φίλου του ΑΡΗ

Λάβαμε και σας παραθέτουμε την επιστολή του αναγνώστη του AllAboutARIS, Γιώργου Κ., που κάνει λόγο τόσο για τον ποδοσφαιρικό όσο και για τον μπασκετικό ΑΡΗ.

Χαρακτηριστικά η επιστολή του αναγνώστη του AllAboutARIS αναφέρει τα εξής:

«Καλησπέρα αναγνώστες του παρόντος site. Είμαι 17 ετών και με το πρωτάθλημα να φτάνει ολοένα και πιο κοντά στην κόψη του ξυραφιού, δράττομαι της ευκαιρίας να γράψω μερικά πράγματα σχετικά με τον ποδοσφαιρικό, αλλά και μπασκετικό ΑΡΗ. Αρχικά να ξεκινήσω με το τμήμα του ποδοσφαίρου. Φτάσαμε 11 Μαΐου και ο ΑΡΗΣ παλεύει να κάνει το ακατόρθωτο δεδομένων των συνθηκών και των…ανταγωνιστών! Να πάρει την άνοδο δηλαδή και να επιστρέψει στην φυσική του θέση. Εκεί όπου αξίζει να παίζει και να βρίσκεται. Οι ‘κίτρινοι’ του Κωστένογλου είναι στο -6 πλέον από την Μπαρτσελόνα – Λαμία και σε μεγάλο βαθμό το παιχνίδι με τον ΟΦΗ θα είναι…all the money. Εάν το κερδίσεις έχει καλώς, σε διαφορετική περίπτωση ο ΑΡΗΣ παραμένει στην δεύτερη τη τάξει επαγγελματική κατηγορία και συνεπώς στην 4 σερί του στα κατώτερα στρώματα… Εφόσον δεν υπάρξει ούτε τώρα η άνοδος, ο λαός του ΑΡΗ θα έχει πληγωθεί για άλλη μια φορά. Από τη θεωρία στην πράξη υπάρχουν αρκετά χιλιόμετρα απόσταση και ο Κ. Καρυπίδης θα μας έχει ταΐσει κουτόχορτο και ψεύτικες ελπίδες και υποσχέσεις. Πάμε και στο ζουμί.

Ο ΑΡΗΣ είτε ανεβεί, είτε όχι θα πρέπει να βρει έναν άνθρωπο με ισχυρό επιχειρηματικό background αλλά και με δυνατό οικονομικό επίπεδο. Έναν άνθρωπο σοβαρό, μετρημένο που θα δώσει επιτέλους όραμα! Όμως αν δεν ψάξεις ή αν δεν θέλεις να ψάξεις καλύτερα, ο άνθρωπος αυτός πολύ απλά δεν θα υπάρξει ποτέ. Η ομάδα μας όσον και αν μας πονάει έχει μικρύνει σαν μέγεθος εξαιτίας των λαμόγιων, που έχουν περάσει κατά το παρελθόν. Αυτοί οφείλονται αποκλειστικά για την κατάντια μας την τελευταία 5-6ετία, με τον κόσμο να συνεχίζει να στηρίζει.

Αυτός κάνει πάντα το καθήκον του και θα συνεχίσει να το κάνει αιωνίως. Επειδή θέλω ν΄ ασχοληθώ με την δημοσιογραφία, για το θέμα του συμπολίτη δεν θα μιλήσω καθόλου. Γράφω για τον ΑΡΗ και απλά οι άλλοι δεν μας ενδιαφέρουν.

Στα του Μπάσκετ ο φετινός ΑΡΗΣ αποτελεί μια φαρσοκωμωδία… Σε μια χρονιά γεμάτη απαιτήσεις, με ανεβασμένο μπάτζετ και τα λοιπά και τα λοιπά, το σύνολο του Πρίφτη χάνει με κατεβασμένα χέρια και με -30 από ένα Ολυμπιακό που έπαιζε με την δεύτερη πεντάδα. Θέμα σύγκρισης και νίκης σε αυτή την σειρά, σαφώς δεν υπάρχει… Κλείνοντας θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για τον χρόνο σας. Ελπίζω να γίνει το καλύτερο σε κάθε τμήμα του ΑΡΗ μας και οι καλές μέρες, καθώς και τα χαμόγελα να επιστρέψουν στα πρόσωπα μας. Το έχουμε ανάγκη όλοι και ειδικά οι μεγαλύτεροι…».

Προτεινόμενα Άρθρα