Στηρίζει το παιχνίδι σε Ιντζόγλου, Νίκιτς, Μουμίν

από AllAboutARIS

Σημαίνοντα ρόλο στο παιχνίδι του ΑΡΗ θα έχουν οι Μπράνισλαβ Νίκιτς, Λευτέρης Ιντζόγλου και Χουσεΐν Μουμίν, όπως φάνηκε από την χθεσινή πρώτη προπόνηση.

Οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ χρησιμοποίησαν πολύ την μπάλα στην πρώτη προπόνηση της ομάδας ενώ στο δίτερμα με το οποίο ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα, ο Δημήτρης Σπανός έδειξε κάποια πράγματα τα οποία σκοπεύει να εφαρμόσει φέτος.

Με βάσει λοιπόν τα όσα έδειξε ο Έλληνας τεχνικός στο δίτερμα, αντιλαμβάνεται κανείς ότι οι Νίκιτς, Ιντζόγλου και Μουμίν θα παίρνουν πολλές πρωτοβουλίες κατά την διάρκεια των αγώνων. Ο Νίκιτς με τον Ιντζόγλου βρίσκονταν στην ίδια ενδεκάδα και με το που ξεκινούσε μία επίθεση πάντα ο ένας από τους δύο έβγαινε να υποδεχτεί την πρώτη πάσα από τους αμυντικούς. Όταν η μπάλα βρισκόταν στην κατοχή του ενός, ο άλλος κινούνταν διαρκώς στον χώρο είτε για να υποδεχτεί την πάσα είτε να τραβήξει παίκτη επάνω του και δημιουργήσει ανοιχτό πεδίο για μια καλή μεταβίβαση. Τις ίδιες ακριβώς κινήσεις έκανε και ο Χουσεΐν Μουμίν, που βρισκόταν στην άλλη ομάδα, από τα πόδια του οποίου περνούσαν όλες οι επιθέσεις.

Πρόθεση του Δημήτρη Σπανού είναι να παίξει ποδόσφαιρο όπου η μπάλα δεν θα σηκώνεται πολύ και οι τρεις συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές, αναμένεται να διαδραματίσουν σημαίνοντα ρόλο, ώστε να βγει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Προτεινόμενα Άρθρα