Καθημερινή η παρουσία του

από AllAboutARIS

Συνεργάζεται με τον Δημήτρη Σπανό και έχει πολλά τετ-α-τετ με τους ποδοσφαιριστές.

Καθημερινή είναι η παρουσία του Παύλου Μυροφορίδη στα 3-5 Πηγάδια, παρά το γεγονός ότι τις περισσότερες φορές δεν διανυκτερεύει. Ο τεχνικός διευθυντής του ΑΡΗ παρακολουθεί τις προπονήσεις, έχει καθημερινή συνεργασία με τον Δημήτρη Σπανό για όλα τα θέματα που ανακύπτουν στην προετοιμασία, ρυθμίζει θέματα που αφορούν τη διαμονή της ομάδας στο ξενοδοχείο ενώ δεν παραλείπει να μιλάει συνεχώς στους ποδοσφαιριστές. Είτε όλους μαζί, είτε σε τετ- α- τετ όποτε το κρίνει αναγκαίο.

Είναι έκδηλη η οικειότητά του με τους περισσότερους ποδοσφαιριστές, με τους οποίους αρκετές φορές αστειεύεται για να ελαφρύνει την ατμόσφαιρα ενδιάμεσα των προπονήσεων. Ο Μυροφορίδης ποντάρει πολλά στη δημιουργία ενός καλού κλίματος μεταξύ των παικτών καθώς το θεωρεί εχέγγυο επιτυχίας σε όλες τις ομάδες στις οποίες έχει δουλέψει. Δουλεύει πάνω σε αυτό και τον βοηθά το γεγονός ότι με την πλειονότητα των παικτών γνωρίζεται από προηγούμενες ομάδες.

Από κοντά βρίσκεται και ο Σίμος Ορφανίδης που παρακολουθεί συνήθως τις απογευματινές προπονήσεις. Το δεξί χέρι του Θόδωρου Καρυπίδη, αν και δεν έχει κάποιο θεσμικό ρόλο στη διοίκηση είναι συνεχώς μαζί με την αποστολή.

Προτεινόμενα Άρθρα