Μπάσιμο της Ρεάλ για Ντεμπελέ

από Γιώργος Γκάτος

Μετά τη διαφαινόμενη αποτυχία της απόκτησης του Κιλιάν Μπαπέ, η Ρεάλ στρέφεται στον Ουσμάν Ντεμπελέ θέλοντας να… προλάβει τη Μπαρτσελόνα

Είναι γνωστό ότι ο Γάλλος μεσοεπιθετικός της Ντόρμουντ είναι ο εκλεκτός των ανθρώπων των Καταλανών για να αντικαταστήσει τον Νεϊμάρ, ωστόσο οι Βεστφαλοί απέρριψαν την αρχική πρόταση των 100 εκατομμυρίων ευρώ και αξιώνουν ποσό που θα φτάνει τα 130-150 εκατομμύρια ευρώ.

Στο… παιχνίδι για την απόκτηση του Ντεμπελέ μπαίνει δυναμικά η “βασίλισσα” έχοντας σύμμαχό της τον Πρέντραγκ Μιγιάτοβιτς, ο οποίος λειτουργεί ως μεσάζων, καθώς έχει εξαιρετικές σχέσεις με τον ατζέντη του ποδοσφαιριστή και προσπαθεί τις τελευταίες ώρες να τον “ψήσει” ότι θα είναι καλύτερη η μετακίνησή του στη Μαδρίτη. 

Στόχος της Ρεάλ είναι, φυσικά, να καταφέρει να πείσει τον Ντεμπελέ, αλλά και να δώσει πρώτη στη Ντόρτμουντ τα χρήματα που ζητάει για να παραχωρήσει τον παίκτη. 

Στη Μπαρτσελόνα δεν δείχνουν να ανησυχούν για την… εμπλοκή των Μαδριλένων, καθώς υποστηρίζουν ότι έχουν εξασφαλίσει το “ναι” του Ντεμπελέ και πολύ σύντομα θα έχουν θετική κατάληξη και οι διαπραγματεύσεις τους με τους Γερμανούς. 

Πηγή: sdna.gr

Προτεινόμενα Άρθρα