Προσφορά* ευρωπαϊκών διαστάσεων από τη Novibet και τη Wolt!

από AllAboutARIS

Οι μάχες της 2ης αγωνιστικής του Euro ανεβάζουν την αδρεναλίνη και… ανοίγουν την όρεξη!

Από το πρόγραμμα της Παρασκευής την παράσταση κλέβει το κλασικό ντέρμπι ανάμεσα σε Ολλανδία και Γαλλία! Τόσο οι «οράνιε», όσο και οι «τρικολόρ» μπήκαν με το δεξί στο τουρνουά. Τώρα θέλουν να μετρήσουν τις δυνάμεις τους με έναν δυνατό αντίπαλο και παράλληλα να κλειδώσουν την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Για τον 4ο όμιλο, λίγο νωρίτερα (19.00), Πολωνία και Αυστρία θέλουν να αφήσουν πίσω τους τις ήττες της πρεμιέρας και να κάνουν αποφασιστικό βήμα για την επόμενη φάση.

Η… όρεξη για μπάλα φυσικά ανοίγει από νωρίς! Στις 16.00, για τον 5ο όμιλο, η Σλοβακία μετά την έκπληξη κόντρα στο Βέλγιο την 1η αγωνιστική θέλει να κάνει το 2/2 κόντρα στους Ουκρανούς που βρίσκονται με την πλάτη στον τοίχο.

Επειδή ποδόσφαιρο και φαγητό είναι δύο έννοιες άρρηκτα συνδεδεμένες, Novibet και Wolt παρουσιάζουν την καλύτερη EURO OFFER* για παραγγελίες 15€! Με αυτό τον τρόπο, όλοι έχουν την δυνατότητα να απολαύσουν το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα με αποκλειστικό κουπόνι παραγγελίας* από τη Wolt.

H καλύτερη Euro Offer* από τη Novibet και τη Wolt

Η προσφορά* γνωριμίας θα είναι διαθέσιμη στην πλατφόρμα της Novibet έως και τις 14 Ιουλίου, ούτως ώστε όλοι να έχουν την δυνατότητα να απολαύσουν τα παιχνίδια του ΕURO!

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ &; ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ

ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

Προτεινόμενα Άρθρα