Με πέντε αλλαγές στο αρχικό σχήμα

από AllAboutARIS

Ο προπονητής του ΑΡΗ θα διαφοροποιήσει κατά πολύ την ενδεκάδα στο σημερινό παιχνίδι Κυπέλλου.

Οι τραυματισμοί, τα μικροπροβλήματα που αντιμετωπίζουν κάποιοι παίκτες αλλά και τα συνεχόμενα παιχνίδια αναγκάζουν τον Ζόραν Μιλίνκοβιτς να διαφοροποιήσει σε αρκετά μεγάλο βαθμό της ενδεκάδα.

Λόγω και του κρισιμότατου αγώνα της Κυριακής με τον Παναιτωλικό για το Πρωτάθλημα, ο Σέρβος τεχνικός θέλει να κρατήσει «φρέσκια» την ομάδα ώστε να έρθουν τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Με βάση τις τελευταίες δοκιμές στην χθεσινή προπόνηση η ενδεκάδα εκτός απροόπτου θα αποτελείται από τους Μπουζάνη κάτω από τα γκολπόστ, τον Καραγκούνη δεξιά στην άμυνα, τον Τσουμάνη αριστερά, τους Πουλίδο, Έλσνερ στο κέντρο της άμυνας, τον Οικονομόπουλο μπροστά τους σε ρόλο κόφτη, τους Τριανταφυλλάκο και Σουνά οργανωτές πίσω από τον επιθετικό κρούσης Αγγελούδη και τους Καραγιάννη δεξιά, Ίμπε αριστερά στα άκρα της μεσοεπιθετικής γραμμής.

Για πρώτη φορά λοιπόν στον ΑΡΗ ο Έλσνερ θα παίξει στόπερ, ενώ το φετινό του ντεμπούτο αναμένεται να κάνει ο Καραγιάννης. Ο Νταβίντ Αγκάνθο που επιστρέφει μετά από τιμωρία πέντε αγωνιστικών θα πάρει χρόνο συμμετοχής ως αλλαγή.

Προτεινόμενα Άρθρα