Πρώτες σκέψεις από Καρπενήσι

από AllAboutARIS

Το ημιτελές ρόστερ, τα παρακινδυνευμένα πρώτα σχόλια και οι 5-6 κινήσεις που εφόσον γίνουν θα δώσουν στον Αναστόπουλο ένα πολύ καλό υλικό.

Το γεγονός ότι δεν έχει ακόμη σχηματοποιηθεί στην πλήρη του μορφή το ρόστερ του ΑΡΗ για την επόμενη σεζόν καθιστά τις όποιες κρίσεις που διατυπώνονται από το Καρπενήσι παρακινδυνευμένες και αν μη τι άλλο ημιτελείς. Λείπουν αρκετά βασικά γρανάζια της μηχανής, κάτι που δεν επιτρέπει στον Νίκο Αναστόπουλο να δουλέψει σε πλήρη εφαρμογή το αγωνιστικό πλάνο που έχει στο μυαλό του. Όταν για παράδειγμα, αυτή τη στιγμή στους φορ έχεις μόνο τον Αντώνη Καπνίδη και τον νεαρό Μαζινγκά, στους στόπερ μόνο τον Ιντζίδη και γενικά απουσιάζει αυτό που συνηθίζουν να λένε οι προπονητές, δυο παίκτες για κάθε θέση, τα όποια συμπεράσματα είναι μεμονωμένα. Επομένως πρώτος στόχος για τη διοίκηση θα πρέπει να είναι όσον το δυνατόν πιο σύντομα να… γεμίσει το ρόστερ για να αρχίσει και η δουλειά να ρολάρει.

Προς το παρόν το βάρος έχει δοθεί στην αντοχή, στα λεγόμενα τρεξίματα που πρέπει να έχει η ομάδα και η αλήθεια είναι ότι στο κομμάτι αυτό θα φανούν τα αποτελέσματα αν κρίνουμε από το πώς φεύγουν από το γήπεδο οι παίκτες μετά από κάθε προπόνηση.

Βλέποντας πάντως το ρόστερ έτσι όπως είναι αυτή τη στιγμή, έχει μια πολύ ισχυρή βάση που αν συμπληρωθεί με 4-5 ακόμη τουλάχιστον ποιοτικούς παίκτες έχει όλα τα φόντα να ξεκινήσει από τη θέση του οδηγού το επόμενο πρωτάθλημα της Football League. Δηλαδή για να γίνω πιο συγκεκριμένος, εφόσον αποκτηθούν Ίλιτς, Ανάκογλου, Ταυλαρίδης, Σικαμπάλα ή ένας εξίσου καλός αριστερός εξτρέμ και 1-2 ακόμη σε θέσεις που έχει ζητήσει ο προπονητής (για παράδειγμα στόπερ και αριστερός μπακ), τότε ναι ο Αναστόπουλος θα έχει ένα πολύ καλό υλικό στα χέρια. Υλικό που θα έχει ποιότητα, εμπειρία, γνώση της κατηγορίας από τους περισσότερους, προσωπικότητες, φιλοδοξία. Αν υπάρχει και οικονομική συνέπεια δεν βλέπω τον λόγο γιατί να φοβηθεί ο ΑΡΗΣ τον ΟΦΗ, τον Απόλλωνα Σμύρνης και δεν ξέρω ποιον άλλο ξεπεταχτεί. Δείτε απλά τα ρόστερ…

Αυτά κάποια πρώτα λόγια από το Καρπενήσι. Θα τα λέμε σχεδόν καθημερινά εγκαινιάζοντας ένα τρόπον τινά ημερολόγιο της Προετοιμασίας.

Προτεινόμενα Άρθρα