Θέλουν τελικό με κόσμο στο Πανθεσσαλικό ή μόνο… στο ΟΑΚΑ;

από Γιάννης Παντελίδης

Όλο το προηγούμενο διάστημα γίναμε μάρτυρες μίας «κωμωδίας», που θα ζήλευαν οι κορυφαίοι σκηνοθέτες και ηθοποιοί του είδους. Παρωδία θα έλεγαν ορισμένοι, αλλά μερικές φορές να ξέρετε δεν έχουν και μεγάλη διαφορά.

Ζήσαμε λοιπόν μια ετσιθελική προσπάθεια να «παραβιαστεί» η προκήρυξη του Κυπέλλου Ελλάδας και να μεταφερθεί ο τελικός από το Πανθεσσαλικό Στάδιο σε… άλλο γήπεδο. Δηλαδή στο ΟΑΚΑ, για να τα λέμε όλα. Το τι γράφτηκε, το τι ειπώθηκε δε… λέγεται. Φτάσαμε σε αυτή τη χώρα, στην ποδοσφαιρική διάσταση αυτής της χώρας πιο συγκεκριμένα, να κατηγορείται κάποιος γιατί θέλει να τηρηθεί η νομιμότητα. Μιλάμε για απίστευτα πράγματα. Συστηματική (και συστημική) επίθεση στον ΑΡΗ, διότι, λέει προτιμάει ο «κακός» έναν τελικό χωρίς κόσμο στον Βόλο, παρά να κατεβάσει στην Αθήνα καμία 25αρια χιλιάδες και να παίξει στο ΟΑΚΑ. Στο «σπίτι» του Παναθηναϊκού δηλαδή, που εντέχνως «κρύβεται» ως πληροφορία.

Ο ΑΡΗΣ λοιπόν όπως έχουμε αναφέρει πολλές φορές το τελευταίο χρονικό διάστημα δεν «έφαγε» από εκβιασμούς, ούτε άλλαξε τη στάση του, η οποία από την αρχή μέχρι και σήμερα παραμένει η ίδια: «Τελικός στο Βόλο με κόσμο». Το αν θα έχει ή όχι είναι αλλουνού παπά Ευαγγέλιο κι έχει να κάνει με το κατά πόσο θα υλοποιηθούν τα λόγια του Μπέου, ότι θα γίνουν οι απαραίτητες εργασίες, αλλά και τα… λόγια όσων βγαίνουν στα ραδιόφωνα και τις τηλεοράσεις εκπροσωπώντας την ΕΠΟ, λέγοντας πως θέλουν τελικό γιορτή, με φιλάθλους των δύο ομάδων κτλ.

Επίσης, περιμένουμε με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον, τώρα που «κλειδώνει» το Πανθεσσαλικό ποια ακριβώς θα είναι η επίσημη στάση του Παναθηναϊκού. Θέλει τελικό με κόσμο, ναι ή όχι; Ή «καίγεται» μόνο για ΟΑΚΑ;

Και κάτι τελευταίο. Αν τελικά (χτύπα ξύλο) γίνει ο τελικός χωρίς φιλάθλους στο Βόλο, ποιος ακριβώς θα φταίει; Ο ΑΡΗΣ, που λένε και τα γνωστά επικοινωνιακά κέντρα; Ο ΑΡΗΣ, δηλαδή που από την πρώτη στιγμή επιμένει για το αντίθετο; Ο ΑΡΗΣ, ο ισχυρός άνδρας του οποίου, Θόδωρος Καρυπίδης, έφτασε μέχρι στο σημείο, να προσφερθεί να καλύψει μέρος των εξόδων; Δε νομίζω…

 

Προτεινόμενα Άρθρα