Γκαλτιέ: «O Μπαπέ δεν είναι πάνω από την Παρί»

από AllAboutARIS

Στο RMC μίλησε ο Κριστόφ Γκαλτιέ για το πρώτο μισό της σεζόν ως προπονητής της Παρί Σεν Ζερμέν. Ο Γάλλος τεχνικός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον Νεϊμάρ και διέψευσε όσα γράφονται στα ΜΜΕ, κάνοντας λόγο για έναν θαυμάσιο επαγγελματία, ενώ όσον αφορά τον Κιλιάν Μπαπέ ξεκαθάρισε πως μπορεί να ενσαρκώνει το πρότζεκτ του κλαμπ αλλά δεν είναι μεγαλύτερο μέγεθος από τους πρωταθλητές Γαλλίας.

Oι δηλώσεις του Κριστόφ Γκαλτιέ:

Για τον Νεϊμάρ: «Έφτασε στις 4 Ιουλίου σε φόρμα, έτοιμος. Δεν του μίλησα αμέσως. Στις πρώτες μέρες ήταν πολύ παρατηρητικός. Οι ιδιωτικές μας συζητήσεις έγιναν στην Ιαπωνία. Του είπα ότι είμαι χαρούμενος που είμαι ο προπονητής του. Μετά του είπα ότι διαβάζω πολλά πράγματα, αλλά είμαι εδώ χωρίς καμία προκατάληψη και ότι θα τον κρίνω με ότι δω. Ο Νεϊμάρ που έχω συναντήσει είναι ένας θαυμάσιος επαγγελματίας, που προετοιμάζεται στις προπονήσεις, φτάνει πολύ νωρίς και δεν χάνει προπόνηση. Έχει επίγνωση της κατάστασής του και της οργάνωσης γύρω του. Προφανώς έχει και τον στόχο του Παγκοσμίου Κυπέλλου».

Για τον Μπαπέ: «Ο Μπαπέ ενσαρκώνει το πρότζεκτ της Παρί. Και όταν λέω ενσαρκώνει δεν εννοώ ότι είναι πάνω από το κλαμπ. Ο Εμπαπέ είναι στο ίδιο επίπεδο με όλους τους άλλους παίκτες. Στο ίδιο επίπεδο με τον Μέσι που είχε θαυμάσια καριέρα, που είναι ο κορυφαίος παίκτης στην ιστορία του ποδοσφαίρου, αλλά και στο ίδιο παιχνίδι με τον Νεϊμάρ».

 

Πηγή: gazzetta,gr

Προτεινόμενα Άρθρα