Ρεάλ – Βαλένθια 5-1: Πάρτι με οικοδεσπότες τους Βινίσιους και Ροντρίγκο

από AllAboutARIS

Μετά την απρόσμενη εντός έδρας γκέλα με την Ράγιο στο μίνι μαδριλένικο ντέρμπι, η Ρεάλ απάντησε με τριάρα στην Μπράγκα για το Champions League με το οποίο εξασφάλισε μεσοβδόμαδα την πρόκρισή της στις 16 κορυφαίες ομάδες του θεσμού, όμως ήθελε ένα ακόμη πιο δυνατό ξέσπασμα για να δώσει απαντήσεις προς πάσα κατεύθυνση και το πέτυχε.

Το ρόλο του θύματος των μερένγκες το βράδυ του Σαββάτου (11/11) υποδύθηκε με εξαιρετική επιτυχία η Βαλένθια, με τις νυχτερίδες να αδυνατούν να κοντράρουν τους ασυγκράτητους παίκτες του Κάρλο Αντσελότι και το φινάλε να βρίσκει τους Μαδριλένους να θριαμβεύουν με 5-1, για να βρεθούν στο -2 από την πρωτοπόρο και αποκάλυψη της φετινής La Liga, Ζιρόνα.

Το χορό των γκολ άνοιξε μόλις στο 3′ ο Καρβαχάλ από ασίστ του Κρόος και εν συνεχεία ακολούθησε βραζιλιάνικη μαγεία, με τον Βινίσιους να σκοράρει δις, λίγο πριν το φινάλε του πρώτου μέρους (42′) και στις αρχές του δεύτερου (49′) αξιοποιώντας ισάριθμες ασίστ του Ροντρίγκο, για να φτάσει τα έξι γκολ σε εννέα παιχνίδια του απέναντι στην Βαλένθια.

Από εκεί και πέρα, ήταν η σειρά του Ροντρίγκο να εκθέσει την άμυνα της Βαλένθια στέλνοντας δύο φορές τη μπάλα στα δίχτυα (50′ 84′), με τον Βραζιλιάνο να γίνεται μάλιστα ο πρώτος παίκτης που έχει συμμετοχή σε τέσσερα γκολ σε έναν αγώνα της La LIga τη φετινή σεζόν.

Η τελευταία πινελιά στον καμβά του ματς προστέθηκε από τον Ντούρο που πέτυχε το γκολ της παρηγοριάς, με το φινάλε να βρίσκει την Βαλένθια να γνωρίζει την πρώτη ήττα της μετά από τέσσερα ματς πρωταθλήματος.

ΡΕΑΛ: Λούνιν, Καρβαχάλ (83′ Μαρτίνεθ), Νάτσο, Αλάμπα, Μεντί (71′ Γκαρθία), Βαλβέρδε (60′ Μόντριτς), Καμαβινγκά, Κρόος, Ντίαθ (71′ Βάθκεθ), Ροντρίγκο, Βινίσιους (83′ Χοσέλου)
ΒΑΛΕΝΘΙΑ: Μαμαρντασβίλι, Κορέια (56′ Φούλκιερ), Μοσκέρα, Παουλίστα, Γκαγιά (56′ Γκασιορόβσκι), Πέρεθ (70′ Γκονσάλες), Πεπέλου (70′ Γιάρεμτσουκ), Γκέρα, Κανός (64′ Γκιγιαμόν), Λόπεθ, Ντούρο

Προτεινόμενα Άρθρα