«Ο ΑΡΗΣ τις περισσότερες πιθανότερες»

από AllAboutARIS

Τη δική του άποψη για το σημερινό ντέρμπι του ΑΡΗ με τον Παναθηναϊκό εξέφρασε ο Γιάννης Μιχαλήτσος.

Ο Γιάννης Μιχαλήτσος που έχει φάει με το… κουτάλι τα ντέρμπι ΑΡΗΣ-Παναθηναϊκός μίλησε για την σημερινή αναμέτρηση των δύο ομάδων στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Μάλιστα πέρυσι το έζησε και από… πρώτο χέρι το 1-0 με το γκολ του Κοέλιο και όπως δηλώνει ήταν πολύ πιο δύσκολο το έργο του ΑΡΗ.

Αναλυτικά η συνέντευξη στο NovaΣπορ FM  :

– Πως περιμένετε το ματς;
«Είναι ένα ντέρμπι μεταξύ δύο μεγάλων ομάδων του ελληνικού ποδοσφαίρου. Σε όποια κατάσταση κι αν βρίσκονται, ένα παιχνίδι ΑΡΗ-Παναθηναϊκού, παραμένει δέλεαρ για τους φιλάθλους. Θεωρώ ότι ο ΑΡΗ έχει περισσότερες πιθανότητες να κερδίσει και γιατί καίγεται πιο πολύ, αλλά και γιατί ο Παναθηναϊκός δεν θα έρθει να παίξει αρνητικά στο Χαριλάου. Δεν θα αγωνιστεί με αντεπιθέσεις, αλλά πιο ανοιχτά, κυνηγώντας τη νίκη. Αυτό είναι κάτι που συμφέρει τον ΑΡΗ».

-Τι θυμάστε από την περσινή αναμέτρηση, στην οποία ήσασταν προπονητής του ΑΡΗ;
«Θυμάμαι ότι κατεβήκαμε πιεσμένοι και ζορισμένοι. Κερδίσαμε έναν πολύ καλύτερο Παναθηναϊκό, απ΄ ότι τον σημερινό, διότι τώρα δεν υπάρχουν στο ρόστερ του, ούτε ο Σο, ούτε ο Σισοκό για παράδειγμα. Άρα η νίκη μας είχε μεγάλη αγωνιστική αξία».

-Τη στιγμή του γκολ πως τη ζήσατε;
«Ήταν κάτι το φανταστικό!Στο 89΄με τον Κοέλιο και το γήπεδο να σηκώνεται στο πόδι, σε στιγμές που δεν μπορούν  να περιγραφούν.Ήταν ωραία εμπειρία».

-Να περιμένουμε και το Σάββατο κάτι παρόμοιο;  
«Αυτό είναι κάτι που κανείς δεν μπορεί να το προβλέψει, ωστόσο πιστεύω πως θα είναι ένα αμφίρροπο ματς, ανοιχτό, διότι όπως είπα και νωρίτερα ο Παναθηναϊκός δεν πρόκειται να κλειστεί για την ισοπαλία και επομένως, θεωρώ, ωραίο για τους φιλάθλους».

-Παίκτες «κλειδιά» από τις δύο ομάδες;
«Από τον ΑΡΗ σίγουρα ο Ουντότζι που είναι φορμαρισμένος και ο Τάτος με τον Αγκάνθο, λόγω εμπειρίας και κλάσης. Από τον Παναθηναϊκό ξεχωρίζω τον Μπέργκ, που είναι ένα πολύ καλό φορ, όπως και τους Σίντεφελντ, Πράνιτς και Ζέκα».  

Προτεινόμενα Άρθρα