Αρκετά μετάλλια για τα "δελφίνια" του ΑΡΗ

από Κωνσταντίνος Τσίπτσιος

Τα "δελφίνια" του ΑΡΗ κατέκτησαν, 21 μετάλλια, συνολικά, στις δύο κολυμβητικές συναντήσεις που συμμετέχουν.

Αναλυτικά:

“Μεγάλες επιτυχίες και σημαντικές διακρίσεις για τους αθλητές της αγωνιστικής κατηγορίας της ομάδας μας και στις 2 κολυμβητικές συναντήσεις που αγωνίζονται, αυτό το Σ/Κ, σε Καβάλα και Θεσσαλονίκη.

Με τα χρώματα της γαλανόλευκης, 4 κολυμβητές μας συμμετέχουν στην βαλακανιάδα νέων, που διεξάγεται στο δημοτικό κολυμβητήριο της Καβάλας και κατά την 1η μερα των αγώνων, ήδη, κατέκτησαν 6 μετάλλια (4 χρυσά, 1αργυρό, 1 χάλκινο).

Χρυσό μετάλλιο και βαλκανικό ρεκόρ για τον Ανδρεόπουλο Θ. στα 50μ. ύπτιο. Χρυσό μετάλλιο και βαλκανικό ρεκόρ, για τον Θώμογλου Σ. στα 200μ. πρόσθιο. 1 χρυσό και 1 χάλκινο μετάλλιο, για την Κιρτσόγλου Β. στα 50μ. ύπτιο και 200μ. ύπτιο αντίστοιχα.

1 χρυσό και 1 αργυρό μετάλλιο για την Χατζή Μ. στα 200μ. μ.α. και 4χ100 ελεύθερο, αντίστοιχα στους διεθνείς αγώνες κολύμβησης ”Μακεδονικοί 2019”, που διεξάγονται στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο, με την συμμετοχή 31 συλλόγων απο Ελλάδα και εξωτερικό. Οι αθλητές της ομάδας μας, κατέκτησαν 15 μετάλλια (3 χρυσά, 4 αργυρά, 8 χάλκινα), στις δύο αγωνιστικές ενότητες της Παρασκευής και του Σαββάτου.”

Προτεινόμενα Άρθρα