"Να ήξερες πόσο μας λείπεις ρε Νώντα…"

από AllAboutARIS

"Θα θέλαμε να σε είχαμε μπροστάρη στη μεγάλη αυτή προσπάθεια που κάνουμε σήμερα στην Υδατοσφαίριση", σχολίασε ο κ. Καραγιάννης

Ο έφορος του τμήματος υδατοσφαίρισης του ΑΡΗ, Πασχάλης Καραγιάννης, μίλησε στην επίσημη σελίδα του τμήματος στο facebook για τον αδικοχαμένο συναθλητή του, Νώντα Σαμαρτζίδη.

Αναλυτικά, τα όσα αναφέρει:

«Είναι φτωχά τα λόγια για να μνημονεύσουμε τα κατορθώματα και τον χαρακτήρα αυτού του υπεραθλητή με την καρδιά μικρού παιδιού! Όλοι κάθε χρόνο τον μνημονεύουμε και θα τον μνημονεύουμε για πάντα, γιατί σαν αυτόν δεν έχει ξαναπεράσει άλλος!!

Είναι σίγουρο ότι όλοι εμείς που είχαμε την τύχη να ζήσουμε μαζί του εκείνα τα χρόνια που έφτασε ο ΑΡΗΣ μας στην 3η θέση της Α΄ Εθνικής και στον 1ο τελικό του κυπέλλου Ελλάδος, χάνοντας τότε από τον Παντοκράτορα Εθνικό Πειραιά με 8-7 !!! Θα θέλαμε να τον έχουμε μπροστάρη στη μεγάλη αυτή προσπάθεια που κάνουμε σήμερα στην Υδατοσφαίριση, ώστε ο ΑΣ ΑΡΗΣ να ξαναδημιουργήσει εκείνη την μεγάλη ομάδα που σάρωνε στα ηλικιακά πρωταθλήματα και ήταν πρωταγωνίστρια στην Α Εθνική!!

Να ήξερες πόσο μας λείπεις ρε Νώντα…..!!».

Προτεινόμενα Άρθρα