Εκτός Μουντομπάσκετ ο Γιάννης Αντετοκούνμπο – Η μακροσκελής ανάρτηση του

από AllAboutARIS

Οριστικά χωρίς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο θα αγωνιστεί η Εθνική ομάδα μπάσκετ στο Παγκόσμιο Κύπελλο (25/8-10/9). Ο σούπερ σταρ των Μπακς μετά τον καθαρισμό που έκανε στο γόνατό του τον Ιούνιο δεν είχε τον απαιτούμενο χρόνο για να αποκατασταθεί πλήρως και να ενισχύσει την ελληνική ομάδα. Παρά τις προσπάθειές του, το ιατρικό τιμ των Μπακς άναψε κόκκινο και ο ίδιος ακολούθησε την απόφαση αυτή για να μη θέσει σε κίνδυνο την καριέρα του.

Η ενημέρωση της ΕΟΚ αναφέρει: «Τα νέα δεν ήταν τα επιθυμητά από την τελική ιατρική γνωμάτευση για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο οποίος δεν θα μπορέσει να ενισχύσει την προσπάθεια της Εθνικής Ανδρών στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Ο Γιάννης ακολούθησε εντατικό ατομικό πρόγραμμα αποθεραπείας το προηγούμενο διάστημα με στόχο να προλάβει τη διοργάνωση, όμως οι τελευταίες εξετάσεις έδειξαν ότι δεν θα είναι έγκαιρα σε κατάσταση αγωνιστικής ετοιμότητας».

Σε δήλωσή του ο ίδιος εκφράζει την απογοήτευσή του για αυτή την εξέλιξη, ενώ διαβεβαιώνει πως θέλει να αγωνιστεί με την Εθνική ομάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Προτεινόμενα Άρθρα