Κατάθεση ψυχής για την πρόκριση στα “Δύο Αοράκια”

από Γιώργος Γκάτος

Κάτι λιγότερο από δύο 24ωρα μετά την πρόκριση κόντρα στον ΠΑΟΚ, ο ΑΡΗΣ Midea ετοιμάζεται να πατήσει και πάλι στο παρκέ για να αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό με φόντο ένα εισιτήριο για μεγάλο τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος (18:00 – Novibet AllAboutARIS TV LIVE STREAMING, AllAboutARIS.gr LIVE, Cosmote Sport 5/ΣΚΑΙ).

Οι “Κιτρινόμαυροι” δεν έπιασαν τα στάνταρ τους, με αποτέλεσμα να βρεθούν με 15 πόντους πίσω στο σκορ, περίπου 6 λεπτά πριν τη λήξη της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ. Οι παίκτες του Γιάννη Καστρίτη δεν είχαν πει τα τελευταία τους λόγια, με τον Βασίλη Τολιόπουλο να ευστοχεί στο ένα τρίποντο μετά το άλλο. Κάπως έτσι, η πρόκριση ήρθε στα χέρια του ΑΡΗ και ετοιμάζεται για μια σκληρή μάχη κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν πριν δύο εβδομάδες, με τον ΑΡΗ να φεύγει με μεγάλο διπλό μέσα από το ΟΑΚΑ (70-73). Τα δεδομένα και η φύση του αγώνα είναι εντελώς διαφορετικά σήμερα, με τους “Κιτρινόμαυρους” να μπαίνουν στην αναμέτρηση ως μεγάλο αουτσάιντερ. Αλλά, ποιος να υποτιμήσει αυτό τον ΑΡΗ;

Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν ξεπέρασε σχετικά δύσκολα το εμπόδιο της ΑΕΚ, νωρίς το απόγευμα της Πέμπτης, με τελικό σκορ 79-72.

Ώρα έναρξης: 18:00

Διαιτητές: Δεν έχουν γίνει γνωστοί ακόμα

Φωτογραφία: Eurokinissi

Προτεινόμενα Άρθρα