Το “αντίο” του Σιγάλα: “Ημασταν σαν οικογένεια – Βήματα προόδου για δύο χρόνια”

από AllAboutARIS

Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ αποχαιρέτησε τον Γιώργο Σιγάλα, ο οποίος αποχωρεί από τον ΑΡΗ μετά από δύο χρόνια και με προορισμό τον Κολοσσό Ρόδου.

Οι “κιτρινόμαυροι” εξέδωσαν ανακοίνωση για το “αντίο” στον “Ράμπο”, φιλοξενώντας μάλιστα και δική του δήλωση για την αποχώρησή του από το Αλεξάνδρειο.

Αναλυτικά:

“Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ Midea ευχαριστεί από καρδιάς τον Γιώργο Σιγάλα για την προσφορά του στην ομάδα αυτά τα δύο χρόνια και του εύχεται καλή επιτυχία στο επόμενο εγχείρημά του.

Οι δεσμοί μαζί του είναι πολύ δυνατοί, κρατούν εδώ και πολλά χρόνια και ισχυροποιήθηκαν την τελευταία διετία, συνεπώς δε λέμε «αντίο» στον θρυλικό «Ράμπο», αλλά εις το επανιδείν.

Ο Γιώργος Σιγάλας προχώρησε στην παρακάτω δήλωση:

«Θέλω να ευχαριστήσω τον κόουτς Καστρίτη και τους συναδέλφους μου Σωτήρη Καραποστόλου, Χρήστο Χασανίδη, Παναγιώτη Ζάλογγο, όπως επίσης το σταφ και τους ανθρώπους των γραφείων της ΚΑΕ ΑΡΗΣ Midea, γιατί δύο χρόνια μαζί ήμασταν σαν οικογένεια. Θεωρώ ότι οι καλές σχέσεις μεταξύ μας, πάνω απ’ όλα οι ανθρώπινες και μετά οι επαγγελματικές, διατήρησαν ένα περιβάλλον μέσα στο οποίο σ’ αυτά τα δύο χρόνια η ομάδα έκανε μόνο βήματα προόδου.

Ευχαριστώ τους κ.κ. Παπαγεωργίου, Αρβανίτη, Ρουσιαμάνη και θα επαναλάβω κάτι που έχω πει: Ο ΑΡΗΣ κάθε χρόνο θα γίνεται καλύτερος.

Εις το επανιδείν”.

Προτεινόμενα Άρθρα