Το Λαύριο δεν υποστηρίζει την ένσταση και δίνει συγχαρητήρια στο Μαρούσι (vid)

από AllAboutARIS

Το Λαύριο γνώρισε την ήττα από το Μαρούσι με 88-93, στο κλειστό της Λαυρεωτικής, όμως οι άνθρωποι της ομάδας είχαν πολλά παράπονα για μια φάση στα τέλη της τρίτης περιόδου, όπου χρεώθηκε με φάουλ ο Μάρκους Θόρντον, αντί για τον Τζέρικολ Χέλεμς.

Για τη φάση αυτή μάλιστα, με το πέρας του αγώνα, οι ιθύνοντες την ομάδα της Λαυρεωτικής κατέθεσαν ένσταση, ζητώντας την επανάληψη της αναμέτρησης, λόγω της απόφασης αυτής.

Μία μέρα μετά όμως τα δεδομένα άλλαξαν. Αυτό γιατί το Λαύριο με ανακοίνωσή του ξεκαθάρισε πως δεν θα υποστηρίξει την ένσταση, υπογραμμίζοντας πως τα παιχνίδια κερδίζονται ή χάνονται μέσα στον αγωνιστικό χώρο και μόνο.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Λαύριο αναφέρει:
«Η ΚΑΕ Λαύριο Megabolt κατέθεσε χθες (13/11) ένσταση αμέσως μετά το τέλος του αγώνα με το Μαρούσι, για το τέταρτο φάουλ στον αθλητή Marcus Thornton στα 2:35 πριν από τη λήξη του τρίτου δεκαλέπτου, θεωρώντας ότι έπρεπε να χρεωθεί στον αθλητή Jericole Hellems.

Η εννιάχρονη πορεία του Λαυρίου Megabolt στην Stoiximan Basket League έχει αναδείξει την πρόθεση όλων των ανθρώπων της οι αγώνες να κερδίζονται και να χάνονται μέσα στο γήπεδο.

Προτεινόμενα Άρθρα