Χάουαρντ: «Θέλω να επιστρέψω στο ΝΒΑ, μπορώ να προσφέρω 25 λεπτά κυριαρχικού μπάσκετ»

από AllAboutARIS

Την πρόθεσή του να επιστρέψει στο ΝΒΑ εξέφρασε ο Ντουάιτ Χάουαρντ!
Έχοντας περάσει την περασμένη σεζόν στην Ταϊβάν και την ομάδα των Ταογιάν Λέοπαρντς, ο 38χρονος σέντερ τόνισε ότι θα μπορούσε να προσφέρει σε πολλές ομάδες του κορυφαίου πρωταθλήματος μπάσκετ.

«Είμαι ευγνώμων για όσα έχω ζήσει, αλλά θα ήθελα να επιστρέψω στο ΝΒΑ. Θέλω να αποδείξω ότι ακόμα και στην ηλικία μου, μπορώ όχι μόνο να αγωνιστώ στο κορυφαίο επίπεδο, αλλά και να κυριαρχήσω. Ξέρω ότι υπάρχουν 15 με 20 ομάδες στις οποίες θα μπορούσα να παίξω. Μερικές από αυτές έχουν στο ρόστερ τους εξαιρετικό σέντερ, αλλά θα μπορούσα να αποτελέσω μια πολύ καλή εναλλακτική επιλογή», ανέφερε αρχικά και συνέχισε.
«Γνωρίζω ότι μπορώ να προσφέρω 25 λεπτά κυριαρχικού μπάσκετ. Όχι απαραίτητα με το σκοράρισμα, αλλά με την άμυνά μου, με το να προστατεύω το ζωγραφιστό, να παίρνω ριμπάουντ και να τελειώνω τις φάσεις κάτω από το καλάθι. Μπορώ να προσφέρω πολλά σαν πρωταθλητής».
Τέλος, αναφέρθηκε στη σεζόν που πέρασε στην Ταϊβάν, λέγοντας: «Ήταν μια από τις πιο αξέχαστες σεζόν της καριέρας μου. Έζησα εμπειρίες που δεν είχα ξαναζήσει. Ήταν η πρώτη φορά που αγωνίστηκα εκτός ΗΠΑ, ήταν κάτι τελείως διαφορετικό το να μένω στην Ταϊβάν. Όσον αφορά το μπάσκετ, ξαναβρήκα τον εαυτό μου. Έπαιξα ελεύθερα και απέδωσα σε πολύ καλό επίπεδο».

Προτεινόμενα Άρθρα