Σίξερς, εκεί είναι… Βοστώνη! (vid)

από AllAboutARIS

Δύσβατο αποδείχθηκε (ξανά) το "TD Garden" για τους Σίξερς! Οι ψυχωμένοι Σέλτικς κατάπιαν και πάλι την ομάδα της Φιλαδέλφεια και επιστρέφοντας από το -22, έκαναν μέσα σε αποθέωση το 2-0 (108-103).

Νέο μήνυμα κυριαρχίας στους Σίξερς έστειλαν οι Σέλτικς! Παρόλο που το παιχνίδι στο “TD Garden” πήγε να στραβώσει για τα καλά, οι παίκτες του Μπραντ Στίβενς δεν μάσησαν και με τεράστια ανατροπή έφτασαν σε δεύτερη νίκη στη σειρά (108-103).

Η ομάδα της Φιλαδέλφεια κατάφερε να φτάσει ακόμα και στο +22, ωστόσο οι γηπεδούχοι ψαλίδισαν τη διαφορά πριν το ημίχρονο.

Έχοντας λοιπόν ως κορυφαίο τον Ροζίερ (20 πόντοι, 9 ασίστ, 7 ριμπάουντ), παραγωγικούς τους Τέιτουμ και Σμαρτ (με 21 και 19 πόντους αντίστοιχα) και καθοριστικό τον Χόρφορντ (13 πόντοι, 12 ριμπάουντ, 5 ασίστ), πήραν διαφορά οκτώ πόντων στην τρίτη περίοδο.

Ακόμα λοιπόν κι αν οι Σίξερς αντέδρασαν, με τους Ρέντικ (23 πόντοι), Εμπίντ (20 πόντοι, 14 ριμπάουντ, 5 ασίστ) και Κόβινγκτον (22 πόντοι, 9 ριμπάουντ) να τραβάνε κουπί, η ανατροπή που επιχείρησαν έμεινε στη μέση.

Γιατί ο Σίμονς ήταν εκτός τόπου και χρόνου (1 μόλις πόντος με 7 λάθη) και οι ψυχωμένοι Σέλτικς έκαναν ένα σερί 16-4, που τους χάρισε στο τέλος τη μεγάλη νίκη.

Προτεινόμενα Άρθρα