Ο Φάνης Κατεργιαννάκης επιλέγει τον δικό του All Time Classic ΑΡΗ

από AllAboutARIS

Ο Φάνης Κατεργιαννάκης, επιλέγει τον δικό του All Time Classic ΑΡΗ ενώ παράλληλα αποθεώνει τις "σημαίες" που διατήρησαν αναμμένη τη φλόγα σε κάθε "κιτρινόμαυρο" φίλαθλο.

Η επιλογή της όλων των εποχών καλύτερης ενδεκάδας του ΑΡΗΣ σε καμία περίπτωση δεν φαντάζει ως κάτι εύκολο για τον Φάνη Κατεργιαννάκη. Ο παλαίμαχος πορτιέρε των “κιτρίνων” ωστόσο, με το δικό του κριτήριο, επέλεξε μια All Time Classic ενδεκάδα με παίκτες που βρέθηκαν στο ρόστερ του ΑΡΗ πριν την έναρξη του 21ου αιώνα! 

Ξεκινώντας από τα “θεμέλια” κάθε ομάδας και πιο συγκεκριμένα από τον παράγοντα, ο Φάνης Κατεργιαννάκης επέλεξε ως κορυφαίο πρόεδρο τον Νικόλαο Καμπάνη. 

“Σήκωσε τον ΑΡΗ από παντού και τον έκανε να σταθεί στα πόδια του. Βοήθησε την ομάδα με κάθε τρόπο κάνοντας σπουδαίο έργο όλα τα χρόνια στα οποία διετέλεσε πρόεδρος. Σημαντική ήταν η προσφορά του και με την αναμόρφωση του “Κλεάνθης Βικελίδης” αλλά και με την εφημερίδα “Αθλητικά νέα” που άναψε την φλόγα κάθε Αρειανού”, ήταν τα λόγια του εμβληματικού παλαίμαχου τερματοφύλακα για τον Νικόλαο Καμπάνη. 

Όσον αφορά την επιλογή του κορυφαίου προπονητή που πέρασε ποτέ από τον “κιτρινόμαυρο” πάγκο, ο Φάνης Κατεργιαννάκης με κριτήριο το ποιος καθιέρωσε τον ΑΡΗ στους μεγάλους συλλόγους της χώρας όπως έκανε και ο Νικόλαος Καμπάνη, επέλεξε τον Αλκέτα Παναγούλια τονίζοντας πως: “Όπως και ο Νίκος Καμπάνης από το ρόλο του προέδρου έτσι και ο Αλκέτας Παναγούλιας ως προπονητής πήρε την ομάδα από τα χαμηλά και την οδήγησε ψηλά! Την έκανε να πρωταγωνιστήσει και τον ψηφίζω διότι έζησα και εγώ το έργο του”.

Επιλέγοντας παίκτες που πρωταγωνίστησαν κυρίως στην “χρυσή” δεκαετία του 70΄ αλλά και σε αυτή του 90΄, ο Φάνης Κατεργιαννάκης είπε χαριτολογώντας για την δική του επιλογή ενδεκάδας: “Ανίκητη ομάδα αν έπαιζαν μαζί, θα έπαιρναν πρωτάθλημα χωρίς κανένα αρνητικό αποτέλεσμα και χωρίς ισοπαλία”!

O ALL TIME CLASSIC ΑΡΗΣ του Φάνη Κατεργιαννάκη: 

Παράγοντας: Νικόλαος Καμπάνης

Προπονητής: Αλκέτας Παναγούλιας

Σύστημα: 3-4-3

Τερματοφύλακας: Νίκος Χρηστίδης

Αμυντικοί: Κώστας Μόκαλης, Γιώργος Φοιρός, Γιάννης Βένος 

Μέσοι: Αρτούρ Λεκμπέλο, Ιβάν Σίλβα Σάντος, Ναγκόλι Κένεντι, Ντίνος Κούης

​Επιθετικοί: Γιώργος Ζήνδρος, Άγγελος Χαριστέας, Ζόραν Λότνσαρ. 

Πηγή: sdna.gr

Προτεινόμενα Άρθρα